Affections

Outset | 20.01.2009 | House
3:21
8.90   1727 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Amped 22.05.2009
last nigt dj saved my life and it was Outset! ;)
0   +1 +2
 
8
Dragoneon 31.01.2009
Tuosta kappaleen alusta tykkäsin erityisen paljon.
Mahtavaa, kevyttä fiilistelyä...

Mutta entä sitten ne miinukset?
-Itse tykkään housepuolelta jostain tunnelmallisesta, "veltosta"/rennosta housesta. Biisin tunnelma pomppasi sieltä hienosta alusta teknomaisempaan suuntaan, teräviä soittimia ja transelle tyypillisiä sahoja.
-laulut eivät kovin sopineet biisin kuvaan. Tai ainakin olisi saanut olla kunnolla piilotettuna biisiin.
0   +1 +2
 
D-Vision 26.01.2009
Leppoisaa jumputtelua ja paketti kaikin puolin kunnossa. Raikas soundi.
0   +1 +2
 
9
M1cH0 21.01.2009
Mooorjens!
Itekki yhdyn tuohon kommenttiin et mikä house/electro villitys kaikilla nykyään on vaikka se onki niin muotimusaa nykysin:)
Mut ite biisistä et toisaalta perus housea tää on mut kyl on mut hyvin tätä on täs jammaillu ku kuunnellu useampaan otteeseen ja teknisesti vallanmainio biisi,
Kyl tämä tulee ainaki meikällä soimaan ja tykkään kovasti kyl.. ei voi muuta sanoa :)
-Mikko L
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 21.01.2009
Outsetiltä housea, mitä?? tuo oli ensireaktio kun näin, että uusi biisi oli kehissä. Laitoin lataukseen ja osaltaan mielenkiinnolla jäin odottelemaan, että minkälaista sieltä tulee. Teknisesti hienoa housea, soundit ovat upeaa laatua, mutta muuten jotenkin laimeahkoa, kuten edelläkin sanottu. Tokihan tämä voi olla niitä biisejä, jotka vain paranevat kerta toisensa jälkeen. Onhan se hyvä artistin kokeilla muitakin genrejä ja oikeastaan mukava kuuntelijastakin, vaikka biisi ei välttämättä niin onnistunut olisikaan. Tällä kertaa se oli house mitä kokeiltiin ja teknisesti onnistuttiin hyvin, mutta muuten ollaan piirun verran kateissa vanhan matskun loistokkuudesta. 8½
0   +1 +2
 
7
m1ze 20.01.2009
Pienoinen pettymys aikaisempiin biiseihin verrattuna. Tää housevillitys mikä kaikilla nykyajan konemusa-artisteilla tuntuu jotenkin oudolta, en vielä outsettiä lokeroisi siihen kastiin kuitenkaan mutta toivoisin enemmän aikasempien biisien kaltaista eurotrance meininkiä. Melko mitäänsanomaton ja lattea kaiken kaikkiaan. Stay with energyt sun muut rokkaa ;)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 24.01.2009
Siistin kuulosta kyllä, aika paljon myös trance elementtejä mukana, mutta se ei menoa haittaa. Vähän tuntuu noi padit särisevän, en sitten tiedä onko tarkotuksella vai liikaa lytyssä tai jotain. Rummut mukavan groovit, basariin jäin kaipaamaan vähän lisätehoa.

Miksaus yms. teknisen puolen jutut toimii mukavasti. Rakenne sopiva. Kyllähän tätä kelpaisi soitella kesällä aurinkorannalla. Sopivan kevyt ja rento, mutta ei ihan täysillä iske kuitenkaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta