Supa Bass (Short Cut)

Outset | 13.02.2006 | Hardtrance
3:42
9.15   7319 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
vergron 18.11.2012
Kunnon meininkiii!!!!!!
0   +1 +2
 
9
Ozzyboyremix 26.12.2010
Wau! Mieletöntä menoo ja meininkii tässä Hardtrance kipaleessa! Tähän väliin sopikin tälläinen rajumpi pläjäys! :) Melodiat, bassot ja speakit toimivat loistavasti!
0   +1 +2
 
9
aaro 02.04.2007
Jeejee! Tää on ihan hienoo. Ite tykkäisin monipuolisista lyriikoista mut ne ei kai kuulukaan konemusaan.. :D
0   +1 +2
 
Deltaforest 20.03.2007
Heh, aika vahvat ysärifiilikset irtoaa tästä rallista. Melko peruspaukutus kamaa tää on, mutta kohoaa hieman keskitason yläpuolelle. Energinen syntsamelodia saa lisäplussaa.
0   +1 +2
 
Omaan gategoriaansa ei tuo mitään uutta, mutta ei huonoakaan. Niinkuin Jaakko jo tokasi nii "Berliiniin vain humputtelemaan". 8½
0   +1 +2
 
Jaakko Salovaara 15.03.2007
Ihan hyvä tämän musiikinlajin edustaja. Rummut mäiskii hyvin ja biisin rakenne on lyhyt ja ytimekäs. Soundiltaan atarin puheohjelmaa muistuttava "maximum techno" spiikki ja alaspäin pitchattu "supa bass" spiikki vie biisiä ehkä turhankin paljon 90 luvulle. Päämelodia on tarttuva ja soundi on vahva ja tulee hyvin esiin. Se että pää melodia "esitellään" ensin kevyemmällä kello soundilla toimii hyvin. Tässä biisissä on kuitenkin aika paljon kliseitä. Siitä vähän miinusta. Voisin kuvitella että biisi toimii loistavasti esim. Love Paradessa Berliinissä. Ei muuta kuin neon karvahousut jalkaan ja glow stickit käteen ja bileisiin. ;)
0   +1 +2
 
miipsu 16.12.2007
tää on kyl tosi hyvä!! :) tykkäsin tosi paljo! <3
0   +1 +2
 
9
Basement Studios 10.06.2006
edelleen outset settien paras tähän mennessä lienee tuo vanhempi speculation,mita tuli soitettua ja popitettua aina bailuissa. tuota tässä olen havaitsevinani paljon hardempaa ja karheampaa soundia.. ennen tuota cliimaxia tulee ne sulla aina kolahtavat nostot,basso ja rumpu voimistuu. ei parane soittaa ihan liikaa,koska muistan saaneeni näistä joskus lähellä vieroitusoireita muistuttavia oireyhtymiä. ois kova juttu löytää uusi levy sitten tulevaisuudessa..niitä venäläisiä vokaaleita olisi taas mannaa kuunnella :) mut tää kestää yli kesänkin..
0   +1 +2
 
tää oli ihan hieno.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 22.02.2006
Alussa pisti jo vähän naurattamaankin nuo vokaalit :) No sitten päästäänkin vahvaan vääntöön saman tien ja tulee vähän sellainen "goofy" - fiilis. Basari iskee kunnolla ja tehoa riittää vaikka muille jakaa. Muutenkin rumpuosasto hoitaa hommansa asialliseen tyyliin, vaikka siinä tuskin nyt mitään erikoista onkaan. No, mitäpä sitä muuttamaan kun linjat tässä toimivat varmaan tyyliin.

Pääleadin linja ihan kiintoisa, vaikka ei ihan täysillä fiiliksiin päästäkään. Soundia olisi voinut levittää hiukan enemmän vielä stereoksi. Efektit ja vokaalit ovat tässä ne, jotka tuovat huikean määrän lisää kiinnostusta. Basso perusvahva offbeat - linja, mutta toimii tässä erittäin maukkaasti vahvan soundinsa ansiosta.

Jeps, tykkäilin kyllä mukavissa määrin tästä träkistä. Vahvaa vääntöä, hyvä efektejä ja narisevia leadeja -> Nautittavaa ja tanssittavaa menoa. Ei ehkä niin kova kuin odotin pitkän tauon jälkeen, mutta parin kuuntelun jälkeen huomaa, että kyllä tässä on tuotantopuoli huippuluokkaa vahvan menon ohessa. Hyvä!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat