Blow Me In The Wind

Poop Dilan | 09.09.2017 | Folk
4:09

Enemmän kuin kaksimielinen teos elämän nautinnoista ja maailman kauneudesta. Tämä on vuoden 2018 uudelleenlaulettu versio.

Osallistui kisaan: Hippie Song Contest 2017

8.00   458 kuuntelua

Kappaleen sanat

Hold my stem and gently squeeze
roll your tongue and be a breeze
the world should think like fertile bees
work for honey, suck to please.

Like the down of dandelions
blow me, blow me in the wind
fly my fluff upon your mountains
blow me, blow me in the wind
spread my seeds in your valley
blow me in the wind.

The lips of bliss let nectar pour
make sweet love and never war
preserve these leas and save the Earth
puff the beauty of rebirth.

Like the down...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Näinkin mukavan kommentin tämä teos on saanut julkaisunsa aikoihin: "Heh ja lol... You just blew my mind... In the wind... Oon tän ennenkin sanonut, että Syvis on hyvis, mitä biisien tekoon tulee... Sulla on aika moni tyyli ja genre hallussa... Ja vaikka tuo sanoitus on hieman kieli suupielessä tehty, niin folk lauluna tää on tähän mennessä kisaan ilmoitetuista kappaleista kaikista hipein... ;)"
0   +1 +2
 
9
Felix N 28.12.2017
Leppoisan sympaattisissa tunnelmissa kappale soljuu eteenpäin. Sanoitus on mielenkiintoinen ja Poop tulkitsee sympaattisella otteella. Kertsi jää mieleen ja kaikin puolin mukava biisi. Toivottavasti Poopin ura lähtee nyt ”hieman” (reilut 50 vuotta) jälkijunassa uuteen nousuun. :)
+2   +1 +2
 
Tackle 11.09.2017
soundimaailmasta tullee kyllä hippijutut mieleen heti, ja sanat niin niin tuota...sopii oikein hyvin hippijuttuihin myös. Laulu ajaa asiansa, ehkä vähän rohkeampi äänenkäyttö ois voinut tuoda lisää sitä jotakin, mutta kyllä tämäkin käy. Ja musiikki on mielenkiintoista kaikenlaisia kivoja soittimia sai kuunnella. Kiitos
+2   +1 +2
 
Windywalk 09.09.2017
Voihan luikkivat liskot sun kanssas! Olen sanaton.... .... eiku en ole.... tästä kuvastuu tietysti sun omakohtainen hippi kokemus, joten sille tietysti pisteitä! Sovitus on oikein onnistunut ... ööö... ehdottomasti komppaan IT:n sanoja, "kaikistai hipein". Poop Dilanin ääni sopii tähän oikein loistavasti. Toimii tällaisissa lepposissa biiseissä varsin hyvin. Suosittelen käyttämään tätä laulajaa toistekin. Kuva on ihan vitun ruma!!!! Sanat on jälleen... upeaa lyriikkaa ;) äärimmäisen hyvin keksitty ja tähän hippi ideaan istuvaa.
+2   +1 +2