French Loving (Original Mix)

Shine Fish | 16.08.2009 | House
7:51

jokohan ois taas aika olla tyytyväinen johonkin!

biisi on energistä pianohousea, johon on saattanut eksyä jotakin omituista ulinaa mukaan. älkää välittäkö.

vokaalit samplepaketista "ProSamples Volume 28 Vocal House".

http://koti.mbnet.fi/s...
http://koti.mbnet.fi/s...

9.11   8124 kuuntelua

Kappaleen sanat

i need your loving
and it makes me wonder
can you handle it
makes me wanna sweat

now listen
let's get on the floor
your hands up yeah
it really blows my mind

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
djbiy0 24.09.2012
Onhan se kova veto. Kyllähän tän kuvittelis soivan esim. jossain yökerhossa, elektroniseen musiikkin keskittyvässä tapahtumassa. Teknisesti ottaen kappale on aivan huippuluokkaa. Mutta ehkä vielä jotain (en osaa täsmentää) jää uupumaan siitä kympistä. Otapa yhdeksikkö.
0   +1 +2
 
8
GxBx 21.09.2012
Jeppistä, tätä on joskus tullut kuunneltua ihan vapaaehtoisestikkin. Kovaa matskua. Itseasiassa parempi kuin muistin. Toi piano on vaa vieläkin semi-hirveä. kai sen on tarkoitus olla ybermuovinen mut joo. ei. Toistoa on mun makuun turhan paljon. Johtunee siitä että nykyään tulee kuunneltua enemmän electro-housea, jossa tapahtuu kaikenlaista jänskää constantly. Tää on aika konservatiivista noin niinkun kokonaisuudessaan. Ei huono, mutta ei ihan kanna pituuttansa.
0   +1 +2
 
8
tuntematon_pelle 20.09.2012
Johan alkoi tylsästi. Onneks tohon basariinkin tuli vähän lisää alataajuksia kun muut kolistimet tulivat mukaan. Ihan helvetin tiukan kuuloinen toi bassovibra, yeah!

Omaan makuun tässä on jopa liiankin erottelevat soundit. Tässä on selvästi mietitty ihan helvetisti miksausta säveltäessä, koska ei tässä hirveesti kilkuttimia soi samaan aikaan missään kohtaan. Vähän ehkä tylsä tapa mun mielestä, mutta kai se on elektronisessa aika tyypillistä saada täysin synteettinen äänimaisema luotua. Tai no onhan tässä toi piano vähän tuomassa jotain muka orgaanista, mutta sekin on omaan korvaan todella kylmän synteettisen kuuloinen.

Huomasin lopussa kuunnelleeni vain tuota bassokuviota, ja odotin milloin sieltä pärähtää taas se vibra käyntiin. Toi basso on muutenkin biisin ihan ylivoimaisesti parasta antia vaikkei siinä mitään atomia halkaistakkaan. Pituuttta tästä olisi ehkä voinut karsia. Tuotantohan tässä on selvästi vahvinta puolta, mutta etenkin toi suvantokohta bassoslideineen toimii aina, ja perään jotain laulun tapaistakin minun mieltäni lämmittämään.
+1   +1 +2
 
8
accent 19.09.2012
Paska basari, tee parempi. Muut rummut toimii. Muut kaikki toimii, tai no siinä mielessä ainakin, että jos tää ei olis tämmönen neljääntuhanteen kertaan kuultu geneerinen pumppaus niin olis tosi yes yes biisi. Sä osaat tehdä tällaista teknisesti tosi hyvin, mutta osaatko mitään ihan omanlaista? Veikkaan että tämäkin on ollut sulle vaan sellainen "jaa teenpäs nyt tällaisen" *napsuti naps* "no niin, tein tällaisen, mitähän sit tekis" joka vähän laskee sitä viehätystä tämmöses kamas. Tällainen ei vaan koukuta vaikka onkin hyvin tehty. Tahdon koukuttavia jippoja!
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 14.09.2012
On tää vaan taidokasta. Jos rakentavaa palautetta pitää antaa - ei onnistu, jos kritiikkiä pitää antaa - ei onnistu, jos taas jotain kehuja, niin: tää on tosi hyvä. Kerrassaan hienosti tehty, ei voi muuta sanoa. Mistä nää laulut tähän on? Mageeta! Just sellasta viikonloppu musaa mitä vois odottaa/toivoa baarissa..
0   +1 +2
 
8
azone 13.09.2012
Leppost leppost.. Täs on siistillä tavalla kyhätty noi vocaalit, ku viimeks niistä kitisin, et ei sovi sekaa, tähän ne taas niinku kuuluu.. ehkä vähän enemmän nousuu ja laskuu (muuttuvuutta) ois kaivannu näin pitkää biisii tää on alusta loppuu melko samaa.. ..mut ei pöllömpi..
0   +1 +2
 
9
Free-Soul 13.07.2011
Jee tää on mahtavuutta! Tykkään ihan possuna. Nam!!!
+1   +1 +2
 
9
Red 14.05.2010
Nosto antaa odottaa aivan törkeen tykkiä rullausta jota ei kuitenkaan koskaan tule. Ei sillä että biisi olisi huono, päinvastoin, helvetin hyvä - mutta sulle tyypillinen ongelma on tässäkin biisissä paikalla; väliosuudet kasvattavat tunnelman ja odotuksen erittäin korkealle, liikkeellelähdön jättäessä lievästi kylmäksi. Jää silti soittolistalle keikkumaan ja varmasti tulee hiprakassa fiilisteltyä tämänkin tahtiin. Ja jotta nyt ei jäisi paskanmaku suuhun kahdesta ensimmäisestä lauseesta, toteutus on kiitettävä, mutta jättää kaipaaman hieman jotain lisää :)

9/10, parannettavaa yhä on ;)
+1   +1 +2
 
10
D-Vision 24.09.2009
Alku kuulosti sen verran lupaavalta että pakko ruveta rustaamaan kommenttia. Todella ilmava, viipyilevä, lupaileva alku. Lähinnä pelottaa että pysyykö meininki loppuun asti yhtä hyvänä. Basson vingutus yllätti ja toimii todella hyvin. Ekan suvannon jälkeen lähtevä riffi on pirun toimiva.

Hieman suttuinen äänimaailma sopii kuin nyrkki sinne kuuluisten persposkien väliin. Filtteröinnit pelittävät. Vokaaleita en ole kuullut ennen, perus house kamaa eikä niissä ole juurikaan moittimista jos ei mitään tajunnanräjäyttävääkään.

Tämä biisi on niitä kipaleita jotka oikein vaativat volumenupin vääntöä sinne idän tienoille. Sopivassa jurrissa tykkäisin kovasti tämmöistä jorailla siinä missä jotain klubihittiä. Vaikka juurikaan mitään uutta ei ensimmäisen suvannon jälkeen tullutkaan niin biisi ei tuntunut ollenkaan liian pitkältä vaan oikeastaan kesti juuri sen verran kuin pitääkin.

Well done, mikserin parhaimmistoa. Mukava oli pitkästä aikaa löytää loistava biisi jonka voi kuunnella uudestaankin.
+1   +1 +2
 
8
DesaJ 20.09.2009
mukava fiilistely biisi tykkäsin !=)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4