French Sex (Original Mix)

Shine Fish | 28.04.2008 | Filter House
7:48

yli vuoden jälkeen biisi, johon olen taas tyytyväinen! jee.

tämä lähentelee kovasti sitä tyyliä, jota olen kuunnellutkin jo tovin. Nyhde joutuu todennäköisesti taaskin pettymään, mutta toivottavasti maailmasta löytyy niitä, joille tällainen paukutus kelpaa.

mukana menossa on myös uusin lempileluni, Ensoniq DP/4, jota löytää myös kaikista vuoden 2008 puolella julkaistuista Shine Fish -miksauksista. miksei 15 vuoden jälkeen osata enää tehdä yhtä herkullisia phasereita?

Morning yritti olla joiltain osin sitä, mitä tämä biisi on. se epäonnistui kuitenkin ainakin omasta mielestä vähän liikaa, mutta en halunnut heittää sitä roskiinkaan. teeskennellään, ettei sitä biisiä koskaan tehtykään ja keskitytään ranskalaiseen makuuhuonetoimintaan, jossa kaikki toimii.

http://koti.mbnet.fi/s...

9.00   2085 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Diven 25.10.2012
This Song is Good!!!!
0   +1 +2
 
10
W@RM 14.12.2008
Biisihän piti ihan kuunnella jo nimenki vuoksi :)

Alku kivan tunnelmallinen, hyvän kuuloset phaserit tässä: toimii! Kick ois saanu olla ehkäpä hiukan terävempi, jää nyt vähän muiden saundien varjoon. Heh, tulihan sieltä tollanen torvi saundi melodia mitä odottelin jo ihan biisin nimenkin mukaan:D Aika helmi biisi vaikka itseään jankkaakin hieman, mutta ei haittaa. Biisien pitää herättää jotain tunteita, house ei nyt yleensä mussa herätä muita tuntemuksia kuin että biisi äkkiä vaihtoon. Tästä tuli iloinen mieli jota oli mukava kuunnella. Ääni maailma oli hienon raikas ja tosta melodiasta isot PLUSSAT. Vielä jokin haitari tähän nii olis tullu ihan mielikuva et oisin istunu ranskalaisessa kuppilas jonka edustal ois pitkä viiksinen mies soittanu tätä biisiä patongit vieressään :)

kokonaisuudessaan 10p, ville osaa tehä kyl sit helvetin kovaa settiä!

huulari/area51
0   +1 +2
 
7
Fakap 03.07.2008
Rento, hyvät luupit, hyvät soundit ja iloinen meininki mutta tavalliseen tapaan et oo rikastanu poljentaa millään kikkailuilla. Dum-dum-dum-dum menee basari kunnes pysähtyy breakdownin ajaksi, nostetaan tasaisesti filtterillä ja sama uudestaan. Riko välillä kaavaa.
0   +1 +2
 
Aurisgale 23.05.2008
Tekniikka pelaa aina sun ralleissa takuuvarmasti. En tiedä onko minussa joku vika, mutta tämä on jollain tapaa todella ärsyttävä ralli. Hiukan tuota phaseria voisi käyttää hillitymmin, kun tuohon samaan kiertoääneen tahtoo vähän kyllästyä. Muuten se kyllä kieltämättä soundaa nätisti... tulee kivasti mieleen niitä lasten leluja "patukoita", jotka päästää samantyyppistä soundia käännellessä. Enemmän se saisi olla kuitenkin taustalla minun makuuni... mutta eikös noi ranskalaiset ole paskiaisia (mihinhän toikin liittyy)! =D

Ennen 5 minuuttia lähtee melko tehokas ja energinen nosto. Voi hitto... toi torvi saa itelle kyllä agressiivisen olon.. tekis mieli tunkee toi torvi jonkun hanuriin ja syvälle... ettei vahingossakaan soittele sillä... ja jos pierasee sen jälkeen, niin torvi torvenpuhaltaja ois kai pakko hirttää munista lipputankoon tai kivittää vähintään kuoliaaksi ja heittää lokeille! =)

Menee vähän asiattomaks tämä kommentti, mut täytyy sanoa että kaikki muu toimii tässä 100%. Harmi vain tuota torvea, joka haittaa omaa kuuntelua... Tätä vois kuunnella psyykatessa itsensä agressiiviseen olotilaan ja lähteä nakkijonoon riehumaan^^

Kummallinen tämä minun tarinointi, mutta erinomainen veto tämä biisi silti on kaikessa omituisuudessaan!
0   +1 +2
 
Disintegr8 28.04.2008
Tätä kuunnellessani aloin miettiä miksen kuuntele enää nykyisin juurikaan housea, sillä tämähän iskee ja kovaa. Mainiot torvisoundit ja muutenkin rento ja letkeä meno päällä läpi koko biisin. Mieleeni tuli Daft Punk, erityisesti biisi Crescendolls, mikä on ainakin omasta mielestäni ainoastaan positiivinen mielleyhtymä. :)
0   +1 +2
 
d fast 28.04.2008
Soundit on mahtavia tuota mm. 1/3 kohdin olevaa torvea lukuunottamatta, tuli liikaa mieleen Yamahan Clavinovat ja sen kumitorvet.

DP4 kuulostaa mainiolta, paitsi jotenkin häiritsee tuo feedbackin määrä tai nopeus tai jotakin, jotenkin se menee aivan liian nopeasti ja kuultavasti. Ja noi sointukierrot on melkoisen turruttavia - huonolla tavalla - edelleen!

Mukavasti groovaa ainakin komppipuolen osalta, samalla muotilla kivemmilla soinnutuksilla ni poltan levylle ja kuuntelen autossa.
0   +1 +2
 
10
Chadonna 28.04.2008
Tämä on kyllä sinun paras teoksesi tähän mennessä. Siinä yhdistyvät hyvän housen elementit täydellisissä mittasuhteissa. Kiitos tästäkin pätkästä :)
0   +1 +2
 
9
accent 28.04.2008
Huonot puolet: Kick ei sovi tähän ollenkaan. Ei se huono ole mutta ei tähän kyseiseen biisiin toimi. Liian tekno. Torvisaundi on paska, ihan kuin joku lelutorvi tai semmoinen, paska kuitenkin. Vokaaliönähtelyt eivät vakuuttaneet.

Hyvät puolet: Miksaus, saundit, fiilis, filtterisäätö yms. natsaa ja jatsaa. Ihan mukava ralli sinänsä, ei ikävystyttänyt vaikken yleisesti ottaen tämäntyylisestä kamasta niin perusta.

Mut tekisit teknoo mialuummi.
0   +1 +2
 
Noison 28.04.2008
Sanotaanko ihan näin aluksi, että eniten kyllä huvittaa tämä fiilis mikä biisissä vallitsee tuon kokonaiset 7:48. Jo alun ummehtunut basari on niin hikistä talorutsausta, että väkisin venyy hymy kyllä korviin saakka. Melodisesti tämä biisi on kyllä jotain niin überscheissejööttiä, että ei jaksa edes huussipaperilla pyyhkäistä. Tyylillä se on ainakin väännetty jos ei muuta. Vaikka hieman tuhnua ja puuduttavaa menoa onkin kuten tavallisestikkin ns. "french housessa", niin silti jaksaa koukuttaa jostain kumman syystä niin perkeleesti. Jaksaa kuunnella uudestaan ja uudestaan. Basso ei tarjoile kyllä mitään kovin erikoista tämmöiselle perus popittelijalle, mutta mallikkaasti kyllä groovaa ja hoitaa asiansa. Ei jätä kyllä kylmäksi tämä ralli, vaikka hieman gay maku jäikin suuhun, kehkeh. Hyvin nappaa mukaansa kyllä miksauksensa ja tyylikkään soundinsa ansiosta. Outoja efeketejä, puuduttavia melodioita ja vokaalipätkiä ropoteltuna sinne tänne, hullunkurista ja seköpäistä filtteröinti kikkailua, iloisella otteella, hymysuin ja hohtoputki perseessä. Kaikki ainekset mitä ranskalaiseen pornofilmiin tarvitaan. Loistavaa!
+4   +1 +2
 
8
apollo0100 29.04.2008
No nyt ei ihan täysin natsanut päähän :P Niin kuin Kinetic sanoi: tämän genren biiseissä täytyy olla koukku, että sitä tykkää kuunnella ja olen saman huomannut.

Nimi kuvaa loistavasti biisiä, hyvin ranskalaisen kuuloista ja melko tosiaan "makuuhuonemenoa" :D Vihaan tota toistoa, odottaa koko ajan että jotain yllättävää tapahtuisi, mutta ei vaan tule. Mutta pointsit hilpeästä soundista, se oli kyllä kivaa ainakin max. 3min :) Joo, ei ihan parhaimmasta päästä tämä biisi, antaisin 7-8:n väliltä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat