French Sex (Jarkko S Heat in Paris Remix)

Shine Fish | 14.08.2008 | House
6:05

luottoremixaajani Jarkko S muovasi tästäkin kipaleesta oman sekoituksensa. kaikkien mielestä paska saksofoni on poissa ja sen paikalla on muita harmittomampia pikku lurituksia.

mikseri.net/jarkkos

8.00   1530 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

mousedj 05.03.2009
Dääm hemmetin hyviä biisejä. Tää "French Sex" ehdottamasti paras näistä. Jos kiinnostaa nii käy chekkaan mun projektia mikseri.net/mousedj
0   +1 +2
 
7
Chadonna 18.08.2008
Hmm, tämä jää kyllä vähän mietityttämään. Taidan olla hieman jäävi arvostelemaan, koska olen alkuperäisen kappaleen hyvin suuri ystävä. No, koitan silti :)

Alkuperäisen biisin lempikohtani on laitettu heti alkuun. Se sai hieman mielen mustumaan. ( :( ) Kun mielestäni koko biisin kohokohta on itse FUNKY! Aku Ankathan taitaa alkaa sillä, että aloitetaan lopusta "mutta mites tähän päästiinkään?!?! Mennäänpä ajassa taaksepäin!"

Sanottaisiko, että nuo ylimääräiset kompit kuulostaa jotenkin päälleliimatulta. Ei ollenkaan sopivalta siihen, mitä.. nojaa, ehkä vaan odotin samanlaista funkyttelu housea ja koska sain melkein funkyhtavaa jotainkiksuu, niin olen pettynyt.

Loppuun päin biisi kehittyy vähän kivemmaksi. Mutta ei silti ansaitse seiskaa (vain!) parempaa. Pisteet tulivat hyvästä toteutuksesta. Anteeksi. Olen liian rakastunut alkuperäiseen :(
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta