Were we here?

Somnam | 28.07.2007 | Electronic
4:07
8.00   1040 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

kristian_horna 07.08.2007
kokonaisuus on ihan hyvin tehty..mut ei tämä muuten oikein iske. aika rauhallista omaan makuun.
0   +1 +2
 
apache 07.08.2007
Ihan hyvä kokonaisuus, oikeastaan ainoa suuremmasti häirinnyt asia olivat rumpusoundit -- ne kuulostivat turhan "perus-syntsa-rummuilta" minun makuuni.
0   +1 +2
 
Luopio666 06.08.2007
Ihan siistiä soundien kans leikkimistä, ja varmaan aika pitkälle sitä mitä kuuluiski olla, mistä mä en tiedä yhtään mitään...
0   +1 +2
 
7
daredevil 02.08.2007
Tämä on ihan kohtalainen elektroninen veto. Pianomelodia on ihan hyvä. Taustalla siniaalto basso soundi sekä pad-stringit luomaan tunnelmaa. Rumpusoundit ovat jotenkin ponnettomat mielestäni.. Tähän voisi lisätä jonkinlaista efektiä tai jotain, jonkinlaista kovanluokan juttua.. Vaikuttaisi niinkuin tämä olisi vielä vähän raakavedos. Sävellyksenä tämä on kuitenkin ihan hyvä, mutta jotenkin se sävellyksen kauneus ei tule sieltä kunnolla esiin kun se täytyisi jotenkin huutaa itseään esille.. tai jotain sellaista.. :)
0   +1 +2
 
Fata morgana 02.08.2007
Aika tönkkösen kuuloset kone rummut, mut muuten ihan jees...
0   +1 +2
 
7
((((-!-)))) 29.07.2007
Että sellasta soljuntaa, kuulostaa joltain rap-biisin taustalta. Hyvä vaan, että pysyy intstrumentaalina. Mitäpä sitä muuta.. Onpi ihan taidokas tekele ja keskivaiheen raskaammat tunnelmat toimivat kyllä. Muuten ei nyt pahemmin iske. Sorry.
0   +1 +2
 
7
mahan 30.07.2007
Ihan mukavaa relax-musaa, ilmavaa ja kevyttä. Hieman basso kumisee, voisit pikkuisen laikata alapäätä siitä. JA siiten joku intrumentti auheuttaa paikoin peintä säröä, piano ehkä? Tsekkaa hiukan tasoja.

Sais olla jotain yllättävää biisissä että jäis paremmin mieleen.

t. mahan
0   +1 +2
 
7
Zagaar 30.07.2007
toi haitsu soundi on vähän häiritsevä muuten ihan mukavan kuulosta. Sävellys on mukavalla tavalla viipyilevä. Sävellys ei kuitenkaan ole ihan niin vahva, että kestäisi biisin pituutta. Lyhyempänä teoksena toimisi mun mielestä paremmin. edelleen se haitsu soundi häiritsee. En tottunut siihen missään vaiheessa.
Hihatin soundista ja biisin pituudesta/tylsyydestä miinukset siis.
0   +1 +2
 
8
Joonas Y 30.07.2007
En ole konemusiikin ystäviä, mutta täytyy sanoa että genre huomioiden tämä oli yllättävän hyvä tekele. Esim. jättämällä nuo konerummut pois ja sovittamalla tämä täydelle sinfoniaorkesterille tästä saisi ihan kauniinkin kappaleen. Pidin etenkin tuosta synkemmästä piano melodiasta. Siirtymistä siitä tuossa kolmen minuutin kohdalla olisi voinut vielä miettiä. En tiedä oletko kuunnellut millaista musiikkia, mutta itse olen ainakin kuulevinani tästä vaikutteita raskaammasta musiikista. Nyt kappale muuttuu siinä kohdassa jotenkin töksähtävästi. Myös loppua voisi hiukan hioa. Kyllä tämä ihan hyvä kappale on. Itse olisin vain sovittanut tämän eri tavalla.
0   +1 +2
 
esw 30.07.2007
Ihan ok pädisoundi. Rummuissa olisi yhtä ja toista parannettavaa. Erityisesti ns. hihat/cymbal -samplet kuulostavat turhan halvoilta. Sovitus sinänsä on kyllä toimiva. Melodiapuoli on varsin hyvin hallussa - se onkin biisin parhaimpia puolia. Kuten edellisestäkin tämän projektin kommenttiringissä vastaan tulleesta biisistä, tästäkin puuttuu mielestäni orgaanisuutta: liiaksi sekvensoidun kuuloista on. Silloin tällöin kuuluu särörätinöitä, ehkäpä miksauspuoleen kannattaisi yrittää panostaa enemmän...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat