Purple Mountain Rubbish Heap

3:01

Metelikkäämpi biisi taas vaihteeks.
Samalla osallistuminen Harhainen bussimatka -skabaan, eli eipä sen enempiä sanoituksia selittelemään.

7.50   366 kuuntelua

Kappaleen sanat

Driver, driver, are we there yet
How many miles of road ahead?
Fields of green and eyes of red,
my cripelled little vietnam vet
Rabbit holes and racoons nests
Off with off with Ally's head
Close your eyes or fall asleep,
my purple mountain rubbish heap

Driver, driver, are we there yet
Paint the stars but paint them dead
Big wheel, big wheel, turns and turns
Deep inside my fire burns
Just another filler line
My useless little perfect crime
Crash crash boom boom ping ping pong
I was high when I wrote this song

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
djbiy0 24.09.2012
Tässä on hieman sellainen 80-luvun c-kasettidemosaundi/meininki, hieman repivämmällä laululla olisi saattanut arvosana noustakin. Aivan ok!
0   +1 +2
 
7
veezay 20.09.2012
rummuissa on alussa vähän tuhnuinen soundi (tai hassu valinta jättää voimakkaampi haitsu pois ja käyttää jotain pehmeää shakermaista suhahdusta tilalla) ja vokaaleissa joku höhlä stereolaajennus. biisin alapää on yhtä lailla tuhnuinen ja epäselvä. englannin ääntäminen on kökköä. kitarointi on ihan ookoo, vaikkakin senkin soundi on miksattu sivuun vähän höhlästi.

tietynlainen meininki tässä on, mut sitä vesittää jonkun verran sellainen "hutiloitu" tai viimeistelemätön viba kokonaisuudessa. sanoituksessa oli metalaini ja "paint the stars but paint them dead" -rivi oli (tietty ironisesti) viihdyttävän absurdi, niistä henkiset plussat. ne oli tosin hauskempia luettuna kuin kuultuna.
0   +1 +2
 
7
accent 19.09.2012
Näillä saundeilla ja lyriikoilla tää vois olla paljon parempikin, mutta kun laulu on tommosta mömmönmössöö ja miksaus vähän niin ja näin, niin jää nyt seiskalle. Hiotumpana toimis paremmin.
0   +1 +2
 
7
GxBx 17.09.2012
Hyvä soundi. Parantunu huimasti vanhemmista tuotannoista. valitettavasti laulussa on menty päinvaistaiseen suuntaan. Toisella kuuntelukerralla laulu ei enää häiritse niin paljoa mutta kyllä sille jotain pitäis silti tehä. Ehkä miksata paremmin ja treenata ääntämistä. Jawbreaker tyyliset vokaalit ois mehevät tähä. tykkäsin ylikompuroiduista rummuista paitsi et basari kumisee liikaa.
0   +1 +2
 
8
tuntematon_pelle 16.09.2012
Helvetin tiukkaa soundia! Juuri oikealla tavalla ruvella. Vähän tuossa vasemmassa korvassa olevassa kitarassa on korvia vihlova soundi kuulokkeilla kuunnellessa, mutta kaiuttimilla ei samaa esiintynyt. Normaalisti en kyllä pidä tällaisista sekaisista tilantunnuista, jossa mikään ei oikein tunnu olevan edes etäisesti samassa tilassa, mutta tässä tää jotenkin palvelee biisiä.

Säkeistöt rullaa eteenpäin juuri niinkuin pitääkin ja kertsiinkin saadaan vähän lisää paukkuja crashin ja pilipalisynan muodossa. Tässä mun mielestä tää eteenpäin paahtaminen ilman mitään suurempia muutoksia vain kuuluu asiaan.

Ainoaa pientä miinusta tässä tulee noista vähän kököistä voksuista. Ei sillä, että ne välttämättä olisi huonot, mutta niiden miksausta olisi ehkä voinut miettiä uudestaan niin, että ne olisivat vähän paremmin esille ja vähän kirkkaammat. Toki noiserockille tyypillisiseti niitä olisi voinut säröttääkkin.
0   +1 +2
 
8
azone 13.09.2012
Hyvää soundii.. Ilman vocaaleita ois kyl saattanu olla parempi biisi, tai ehkä ite oisin koittanu räppää tän biisin, vai oiskohan se ollu sit liian kornia.. hyvä biisi kuitenki..
0   +1 +2
 
9
Lassi Heiskanen 13.09.2012
Hieno riffi ja hienosti soitettu muutenkin. Lauluun kaipais jotain eloo, sinänsä biisiin sopiva tyyli, mutta jotenkin iskevämpää artikulointia kaipais. Lisäks jos tässä ois joku melodinen kertsi niin täähän olis valmista hittikamaa, nimittäin riffi jää soimaan päähän. Loppuu vähän seinään. Mutta hyvä veto silti!
0   +1 +2