Ei Sanoja

4:39
9.32   1431 kuuntelua

Kappaleen sanat


Ei sanoja eikä lauseita
Ei kuvia kauniita
Ei eleitä eikä tunteita
Vain toiveita tärkeitä
Ei mitään mikä toisi mieleeni sen
Mieluummin mä pakenen

Ja vaivun koomaan ikuiseen
Tai muurin eteesi teen
Sen taakse kaikelta kätkeydyn
Jos vain saan olla
~Ilman Sinua~
En saata hengittää
Jos päästän irti kaadun varmaan
Nyt edessäni usvan harmaan tunnen tihenevän


Ei aamuja raukeita
Ei kahvia kuistilla
Ei kaloja akvaariossa
Vain villakoiria nurkissa
Ei mitään mikä toisi mieleeni sen
Mieluummin mä pakenen

Ja vaivun koomaan ikuiseen
Tai muurin eteesi teen
Sen taakse kaikelta kätkeydyn
Jos vain saan olla
~Ilman Sinua~
En saata hengittää
Jos päästän irti kaadun varmaan
Nyt edessäni usvan harmaan tunnen tihenevän

Ei sanoja eikä lauseita
Vain toiveita tärkeitä

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AnttiJ 20.10.2019
Hieno Suomi-pop-biisi sekä melodialtaan että sanoitukseltaan. Akustiset kitarat soivat todella heleästi ja kokonaisuus pysyy mainiosti kasassa. Tausta on vähäeleinen, eikä enempää tarvitakaan koska laulun pitää kuulua jotta biisin sanoma selviää puolikuurollekin kuulijalle. Loppukin oli mietitty ja se toimii hyvin.

Konstailematon tulkinta sekä korjaamaton & käsittelemätön laulusoundi sopii tällaiseen biisin todella hyvin. Voi hyvinkin olla, että sekalaisten separaattoreiden läpi ajettu ja viimeisen päälle kohdilleen viritetty laulu olisi alkuperäistä raitaa huonompi, koska siinä kyllä persoonallinen tatsi katoaa jonnekin bittiavaruuteen. Tässä biisissä ei kaivata Tom Jonesia tai "hienoja" fraseerauksia.

Täällä on aprikoitu mikä voisi olla biisin "viitekehys"; itselleni tuli mieleen Pauli Hanhiniemi jos joku on ihan pakko nimetä.
+2   +1 +2
 
9
Laissez-faire 06.04.2009
Hyvät sanat. Ei oo mitään ärsyttävää peruskamaa, vaan on hieman omaakin seassa. Todella jännä, omaperäinen ja hieno lauluääni. Stemmoista tuli jotenkin Eput mieleen, mutta voi olla tietysti muualtakin peritty... Joka tapauksessa kaunista :)
+2   +1 +2
 
10
ipikka 31.08.2007
hyvä biisi lepposa tunnelma.
+2   +1 +2
 
10
maalto 15.08.2007
Mahtava rakkauslaulu, hieno ja aito esitys. Tykkäsin tekstistä, ja sävellys/sovitus tukee sitä hienosti. Sävellyksessä mukavia kerroksia siten, että "vieläkin löytyi uusi taso". Memo kaipasi sus-sointuja, kun oli niin houkuttelevia paikkoja. Samaa mieltä, mutta toisaalta: silloin on houkuttelevaa jättää niitä käyttämättäkin, ettei kuulostaisi liian "tutulta". Minusta tämä ratkaisu toimi hyvin, joten 10 pinnaa tästä aidosta vedosta.
+2   +1 +2
 
9
carcasonneman 29.07.2007
Hieman tuli mieleen 70-luvun N. Young. Letkeä meno ja kerto toimiii!
Hyvä hyvä.
+2   +1 +2
 
9
Arcaoth 31.05.2007
Erittäin mukavankuuloista menoa, lauluääni oli miellyttävän kuuloinen, soundit on hyvät ja soitto pelaa :) Kyllä tälle minulta irtoaa 9.
+3   +1 +2
 
8
Johann 25.04.2007
Toimiva paketti! Soundit pysyivät hienosti kasassa. Sanatkin olivat myös hyvät. Piano kuullosti kyllä hienolta taustalla. Voisihan tämän kuvitella kuulevan radiossakin :D
+2   +1 +2
 
9
jarpat 12.04.2007
Kiva "veli-biisi". Jännä juttu, kun tietsariskobeni kuulokelähtö pätkii, laulu katosi kokonaan? Minkähän vaihevirheen tuo liitin aiheuttaa...? Totahan voisi vaikka hyödyntää karaoke-tyyppisiin ratkaisuihin. Nojoo, biisiin...
Tää on mulle vähän sellaista Jore-Marjaranta-osastoo... ei juuri puhuttele ja jättää ihmetyksen, että kenelle, miksi... mutta kuten sanottu, Veli taitaa biisinteon ja hieno zibalehan tääkin on. Ehkä jää snadisti demonomaiseksi laulun puolesta. Ainakin mun korva poimi tosta jollain tasolla harjaantumatonta esitystä. Ja varmaan tästä on monen muunkin "helppo tykästyä". Ysi tulee eniveis...
+6   +1 +2
 
10
Pedro 29.03.2007
Hieno biisi ja ennen kaikkea sovitus. Kaikennäköistä soitinta on mukana, mutta biisi ei mene tukkoon, kun dynamiikkaa löytyy. Piano on hyvän kuuloinen ja muutenkin on onnistunut sekoitus. I like.
+4   +1 +2
 
9
Scion 24.03.2007
Ei sanoja, ei kommentteja, no ei sentään. :) Kaunis kappale, antaa rauhallisen olon. Mies ja kitara on taas vauhdissa, mutta hyvin on sovitettu piano ja urutkin mukaan säestämään. Selvää radiokamaa!
+4   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3