F.T.A.v.2.0

Wårpath | 11.05.2007 | Black Metal
5:06

Wårpath side -Track 1-
From Aggression overload/Wårpath split
(Fuck Them All updated version)
Fuck up your shit!

8.67   3571 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Azag 27.01.2008
Alku sopivan psykoottinen. Biisi on taas hyvä ja vaihtelu hitaamman ja nopeamman mättämisen välillä pitää mielenkiinnon loppuun asti. Taas hyviä riffejä ja raskaita komppeja, jotka saa jalan vipattamaan mukana. Vokaalit rääkyy taas 9 arvoisesti. Kyllä kokonaisuus on 9 arvoinen.
0   +1 +2
 
7
Shamaanirumpu 15.09.2007
Ite en tykkää oikein black metallista, joihin on lisätty muita osuuksia. Ei sillä, että olisin taas yksi toinen ''true-metal'' peikko tässä maassa. Se johtuu vaan siitä että pidän black metallista sen originaaleimmassa muodossa, kylmässä ja yksinkertaisessa. Tämä alkuintro ei oikein säväyttänyt, ei vielä onnistunut tunnelman luonti kovin hyvin. Sitten tuli itse riffit ja soundit. Ne oli jollain tapaa häiriintyneitä, eikä ollenkaan mun makuun. Välillä tuntui kuin olisi soitettu black metallia death metal-tyylillä, toisinpäinhän se on mahtavaa, mutta. Pisteitä annan ainakin siitä, että oli rakennettu kappale erittäin huolellisesti, vaikka kappale oli melkoisen proge, eli siis hienosti rakennettu verrattuna moniin muihin Mikserin progressiivisiin akteihin, jotka vetää improvisaatiota vailla punaista lankaa. En pysty silti sulattamaan kaikkia näitä ratkaisuja, mitä nyt tällä biisillä tehtiin. Potentiaalia on.
0   +1 +2
 
Deadful 14.08.2007
Vallan menevää bläkkistä. Mitähän tästä nyt sanoisi. Ehkä tekopyhästi: Hyvää genressään, ei iihan minun makuuni.
Soundi puoli vallan reilassa ja helvetin kova meininki. Ei nyt kuitenkaan minua vakuuta faniutumaan.
0   +1 +2
 
9
Eipä pettänyt tämäkään teos. Ehtaa Wårpathia. Setä Satyr ja kumppanit sieltä paistaa läpi, mutta juuri oikeassa hengessä. Pidän biisin kaoottisesta tunnelmastatodella paljon.
0   +1 +2
 
7
Fastro 14.06.2007
ei noita alun hälyjä oikein jaksa, ei mitenkään innosta.

kylhän se sit lähtee vauhtiin. Asiallista kamaa, mut ei pahemmin säväytä, vähän liian peruskamaa, vaikka siis kuulostaa pätevältä
0   +1 +2
 
10
jamael 13.06.2007
Kuulee selvästi kehityksen, laulu ja soitto on tiukempaa, sekä synkempää!! Näin se homma toimii. :)
0   +1 +2
 
8
cannibal K. III 30.05.2007
kyl tää toimii.. en mie kehttaa rueta narisemaan toisten tekemisiä. rummuista vastaavalle terveisiä, hyvä saundivalinta.
0   +1 +2
 
9
GREV 18.05.2007
Tiukkaa vääntöähän tämä biisi lopulta olikin, vaikka introsta päätellen olisi voinut luulla muuta tulevan ämyreistä.

Enempi kyllä tuli DHG mieleeni, taikka Satyriconin uusi matsku, sillä jotkin kohdat olivat enempi post-BM, taikka jollakin kumman tapaa avantgardisemmat.

Eipä ollenkaan hassu veto... kuulosti pitkästä aikaa kuultuna hyvältä matskulta... siis tulevaa ootellen
0   +1 +2
 
8
Chi-Xi-Stigma 18.05.2007
Selkeä tyylimuutos havaittavissa näissä uudemmissa biiseissä. Sekä soundipoliittisesti, että riffittelyjen puolesta. Soundimaailma on paljon kliinimpi kuin aiemmin ja jotenkin mielestäni sellainen lievä tunkkaisuus tuki vanhempaa materiaalia paremmin. Ehkä tämä ratkaisu on kuitenkin uuteen materiaaliin nähden varmempi ratkaisu, mutta hieman lisää särmää jäin kuitenkin kaipailemaan. Joitain hienoja harmonisia ratkaisujakin oli saatu upotettua mukaan, mutta sovituksellisesti näistä riffeistä saisi tehtyä useammankin biisin. Biisissä oli siis hieman liikaa vaihtelevuuttaa omaan makuuni, vaikka en niin kovasti liputakaan monotonisen musiikin perään. "Johdattelevalla" sovituksella tästä olisi saanut hieman selkeämmän kokonaisuuden. Tällaisena jäi hieman sellainen "riffiä riffin perään" maku suuhun. Soitannallisesti hieman hätäisen ja levottoman kuuloista matskua, mutta metronomin tarkasti yhteensoitto ei kai olekaan se pääpointti Wårpathissa.

Totta on kuitenkin vieläkin se väite, että Wårpath on yhä edelleen mikserin black metal tarjonnassa selkeästi kärkikastissa ns. parhaassa viidennessä. Ja siihen kun lisätään vielä rutkasti saatanallista kunnianhimoa ja luovaa hulluutta treenihien muodossa niin uskon, että tulevaisuudessa vertailukohteena ei ole mikserin black metal tarjonta kaikkine vammailuineen, vaan ihan oikea musta taide. Viva Satan!
0   +1 +2
 
8
sLVr- 18.05.2007
Buaa. Intro oli kyllä helvetin hyvät. Kitarasoundit vähän yllättivät, odotin paljon rosoisempaa ja tunkkaisempaa soundia. Osa riffeistä ei meikäläiselle iske niin hyvin kun voisi iskeä. Muutama riffi sitten taas toimii helvetin hyvin. Mielestäni laulun olisi pitänyt olla hieman räjähtävämpää/agressiivisempaa mutta toimiihan tuo noinkin. Mielestäni silti edelleen paras biisinne on Purification Ritual. Pidän sen soundeistakin enemmän, ja se jää mieleen paremmin. Tämän biisin rakenne oli tosiaan hieman erilainen kuin "normaalilla" biisillä, senkin kieroutuneet paskat. :D Loppujen lopuksi, hyvää ja toimivaa bläkäriä jokatapauksessa. Ilolla tätä kuuntelee.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat