Worldwide Massgrave

Wårpath | 03.06.2008 | Black Metal
3:42

Ylijäämä M.A.D. sessiosta (2007).

9.38   5006 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Varhainen Valo 22.09.2012
Oikke Vitu Hyvä!
0   +1 +2
 
8
Satyrr 07.05.2009
Ei tää kyllä Black Metallia ole, mutta kovaa settiä kuitenkin!
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 26.02.2009
Oon aina diggaillut WP:n perinteitä kunnioittavaa tyyliä tehdä metallia...Kiukkuinen vokaali toimii helvetin hyvin vs. rässäävällä asenteells soitettuun biisiin......
Tässä kalskahtaa ja maistuu Slayer ja muut alan bändit....Tämä oli kehu.
Itse biisi on hyvä ja en keksi mitään syytä miksi tämä bändi ei voisi soittaa esim.tuskassa tai sauna openissa???Jos näin käy niin kertokaa mullekkin koska tuun oitis kuuntelemaan livenä... Ja muutenkin tuun.
Kyllä tää bändi menee koko ajan eteenpäin isolla vaihteella.

P.S ........en oo krapulassa nyt..........
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 22.12.2008
Tässä sitä viedään kuin vierasta sikaa, sano Wagner joulun alla. Kovaa menoa!
0   +1 +2
 
9
jun_tune 02.07.2008
Joo, näyttäis Wårpath löytävän suuntansa tuolta uudemman Enslavedin suunnalta pikkaisen tummemmalla otteella vaan, ainoa rutinan aihe on kyl noi "perus-suomi-vokaalit" joista ei edelleenkään saa selvää eikä niistä oikein vibaa irtoo vaikka rumalta kuulostaakin, sinne kun joku huutais isosti sekaan vaik et "SAATANA" niin tulis vibaa - SAATANA!...

Hyvä biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
-frozenblood- 08.06.2008
on kyllä perkeleen hieno kipale! eikai tässä auta kun jäädä odottelemaan tulevaa albumia. vaikka masteroimaton onkin, ei silti ole kyllä pahaa sanottavaa.
0   +1 +2
 
10
Eipä muuta voi sanoa että ihan vitun hyvän biisin ootte väsänny! Tätä piti useamman kerran peräkkäin kuunnella... Helvetin hyvänkuulosta tavataa ja todellaki odotan sitä omakustannetta!
0   +1 +2
 
9
leif&lars 14.06.2008
Kyllä orkesterinne on koko ajan parempaan suuntaan menossa. Edelleen tässä on kumminkin sellainen tietty suomileima, joka minulle on enemmänkin negatiivinen asia. Laulusta tulee mieleen Telocvovim-aikainen Enochian Crescent. Myöhemmästä tuotannosta en tiedä kun en ole kuullut...
Rumpusoundit ovat mielestäni paremmat kuin aikaisemmin ja työskentely potkii muutenkin aikaisempaa enemmän turpaan.
Täyden kympin teos tämäkään ei ole, mutta toisaalta en ole koskaan ollut tämän tyylisen blackmetalin suuri diggari.

Kyllä tässä joka tapauksessa tämän tyylisuunnan kärkikastissa liikutaan.
0   +1 +2
 
10
Azag 03.06.2008
Oli pakko tulla tarkistamaan tilanne sillä sekunnilla, kun näin että teiltä on uutta materiaalia tarjolla.

Biisi on saatanan kova ja puolenvälin jälkeen tulee sellasia riffejä, että ei voi muuta kun hunajat housussa kuunnella. Erityisesti pidän näistä räyhkäävistä vokaaleista ja hienosta rumputyöskentelystä.

Tämä kappale on taas yksi hyvä peruste, miksi silloin tuli faniuduttua Wårpathille:). Arvosanan voinette varmaan arvata.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 03.06.2008
Tämähän onnistui jollakin tapaa aivan yllättämään. Ensinnäkin viimeaikaiseen tuotaan verrattuna kyseessä on lyhyt biisi. Samat tutut elementit (jopa se disco-komppi ;) ) oli kuitenkin saatu mahdutettua mukaan: rokkaavaa menoa, progressiivistakin koukuttelua. Ehkä suurin ero aiempaan tuotantoon verrattuna oli ns. pääteeman kurinalaisempi kehittely ja siinä pysyttely temmonmuutoksista jne. huolimatta. Tämä ei kuitenkaan tehnyt biisistä tippaakaan junnaavaa, vaan pikemminkin sitoi osat tukevasti yhteen. Kaikenlaista pientä kikkaa tuntui olevan mukana entistäkin enemmän, varsinkin kitarapuolella.
Useamman kuuntelukerran (kolme tähän mennessä) jälkeen biisi parani entisestään, mutta yksi juttu alkoi häiritsemään: laulu. Jotenkin sellainen mielikuva on, että aiemmin se on ollut vivahteikkaampaa, nyt ilmaisu oli jotenkin monotonisempaa. Jotenkin varsin vivahteikas soitto olisi kaivannut vastaavasti vivahteikkaampaa laulua, joka olisi ollut myös selkeämmin artikuloitua. No, makuasiahan tuo lienee - sanoi koira kun nuoli muniaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat