Path To Glory/To Oblivion

Wårpath | 12.09.2007 | Black Metal
5:36

Track 1/4 from Mutual Assured Destruction - demo 2007.

9.09   7230 kuuntelua

Kappaleen sanat

infernal sight
chaotic atmosphere
terrors of war
against human nature
the road of suffering
future agony
deep eyes of death
in front of me

why am i still standing here
beneath the bombers fleets
among the gunfire
before cold demons
between the two fires

...cause i am
defender...
of lion seal
aggressor...
under the bluecrossflag
in the name of fatherland

for years fighting
against cold & death
every night wind whispered
the names of the fallen
just matter of time
when the turn is mine
when the turn is mine
to die!!!

my journey on this warpath has ended
embrace me mother north
my time has come
my turn to join the ranks of the fallen
(to the halls of heroes)

just to fall into oblivion

short is the path of glory

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Varhainen Valo 22.09.2012
Eipä o tullut sitten kommentoitua, mutta kyl vaan pelittää tämäkin raita hienosti!
0   +1 +2
 
9
Azag 26.01.2008
En oo mitenkään slowareiden suuri ystävä, mutta kyllä tätä muutaman kerran jaksaa kuunnella. Tosin oisin tykänny enemmän, jos jossain vaiheessa olis tullu kunnon räjähdys ja pistäny mummot hautaan, mutta hyvin menee tälleinkin. Noin soittopuolella kaikki toimii. Biisi on ihan ok. 8
0   +1 +2
 
9
Metallicheart 18.01.2008
blackistähän tämä ihan mielenkiintoista.... ehkä voisi jonkun ihan oman jutun tähän keksii ni sehän oisi siinä örinä on tosi hyvä ja soitanta hienoa ... harmi ettei ole teistä tässä mitään tietoa...=( oisis kiva tietää enemmän
0   +1 +2
 
10
lavascale 26.12.2007
on aivan helkkarin kova biisi !!! loistavaa
0   +1 +2
 
8
Savonicus 05.12.2007
Kyllä ihan hyvin toimii näinkin hidastempoiseksi biisiksi ja soundit ovat kohillaan. uudempi satyricon tuli miullekki mieleen.
0   +1 +2
 
10
saattue 28.11.2007
No jopas... Mun korvaan kuullostaa melkoiselta hybridiltä, jossa avausosa tuo etäisesti mieleen vanhan Obituaryn, muut osat taas hivenen flirttaa osastolle keskitempoinen Satyricon... Biisi oli mielenkiintoinen, just sopivasti koukkuja, laulu just niin agressiivista, kun toivoa sopii, ja yleensäkin biisirakenne kesti koko biisin ajan, ja nappaa kassit pihtiotteeseen. Tällasta lisää ja hyvä tulee...Helvetin loistava biisi!
0   +1 +2
 
9
sLVr- 26.11.2007
Vitun kovaa settiä kyllä, haikkakomppi oli loistava tuossa biisin loppupuolella. Biisissähän ei itseasiassa ole mitään vikaa kyllä ja jaksoi kuunnella alusta loppuun kevyesti. Jotain pientä siitä puuttuu etten kymppiä lätkäise, en tiedä mitä mutta kutienkin.
Ps. Odotan innolla että saan kuulla teidän koverin Dodista. :)
0   +1 +2
 
7
Soundeiltaan tämä on ehkä hieman kehittyneempi kuin aiempi tuotanto, muttei tämä kuitenkaan vielä minun korvaani kuulosta täyteläisimmältä. Kitarasoundeista pidän, mutta rumpuihin olisi saanut vääntää rutkasti enemmän ääntä, ja muutenkin tähän voisi laittaa hieman täytettä, sillä tällaisena tämä on vähän liian ilmava ja hiljainen kipale.
Loppupuolen nopeampi tempo oli plussaa, mutta vauhtia olisi saanut alussakin olla enemmän. Ymmärrän kyllä mahdolliset genreihanteet, mutta väitän silti, että tähän voisi kehitellä joitain pieniä melodioita kylkiäisiksi, tai ainakin jotain muuta tarttumapintaa, ettei tämä ihan kokonaan huku taustamusiikiksi.
Ei tämä nyt aivan heikkoa tavaraa ole, mutten kyllä voisi kiitettäväksikään tätä sanoa. Kenties tyydyttävä eli seiska olisi sopivan kokoinen arvosana kipaleelle. Tästä on hyvä parantaa.
0   +1 +2
 
6
MelkorkaR 09.11.2007
Ei iskeny muhun kyllä..Huomasin jossain vaiheessa että mun huomio kiinnitty ihan kaikkeen muuhun ku tähän biisiin. Eli aika tasapaksua vääntöä, ehkä jopa hieman tylsähkö koska ei meinannut loppuun asti jaksaa kuunnella..Muuutta täydellisyyteen on vaikea pyrkiä ja sinne ei vielä kukaan ole päässyt..
0   +1 +2
 
10
kristian_horna 09.11.2007
ihan vitun hyvä..tullu muutamia kertoja kuunneltua iski jo ekalla kerralla.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat