Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 215 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ablazer - Fading Senses 24.03.2011

Ablazer - Fading Senses
Parempi ku Psychosis. Vaikka ei mitään varsinaista huippukohtaa ollukkaan nii toimi paremmin. Soolot aika ihanasti jeah. Pikkusen ehkä jopa häirihti melkein koko biisin läpi menevät tuplat rumpuosastolla. Paha sanoo näin ensi kuulemalta onko uus lätty tykimpi ku edellinen, mutta raakileet näistä biiseistä anto oottaa vähän enemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ablazer - Enter Psychosis 24.03.2011

Ablazer - Enter Psychosis
Perusvarmaa työntöö. Basareissa meikäläisen makuun vittumainen saundi ja jotenki koko patteristossa. Kertsi virren parasta antia ja Kaapon vokaalit kuulostaa välillä paremmalta ku koskaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 08.11.2008

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Kohtuullisen hyvä soundi puoli on saatu kurottua kasaan. Laulajalla on tiukka asenne, kitarat vähän turhan sirisevänä taustalla ja kiipparit tuo omasta mielestä vähän tähän biisiin tarpeetonta keveyttä. Vähän tulee sellanen markansaundi meininki kiipparipuolelta. Ei jotenkin natsaa muun saundimaailman kautta. Raskaat kitarat, asennelaulu ja markan kiipparit toi vähän mieleen kotoisen Ruoska yhtyeen. Myös lyriikoiden tuonelan virta viittasi ikävästi siihen suuntaan. Kaikenkaikkiaan meikäläisen mittarilla päästään karvan verran kohtuullisen yläpuolelle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Feel My Soul 17.10.2008

vanhat ehjät - Feel My Soul
Kohtuullisen tyylikästä menoa. Suorastaan ällöttävää sanoa mistään musasta, että kohtuullista, mutta niin se vain tällä kertaa on. Bassossa tyylikkäitä juoksutuksia, mutta kitarapuoli ei toimi ihan niin hyvin. Ainakaan sen tunkkanen saundi vaikka sen onkin ehkä juuri sitä haluttu olevan tässä. Kyllähän tää melkein päähän jää soimaan, mutta ei pidemmäksi aikaa omaan soittimeen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Seven Days 17.10.2008

vanhat ehjät - Seven Days
Tässä on jo parempi fiilis mitä edellisessä veisussa. Laulajan saundista tykkään ja hoitaa tonttinsa hyvin. Kitara jää edelleenkin vähän tunkkaiseksi, mutta sehän on vaan makuasia. Taitoa tuntuu porukalla olevan hyppysissä, mutta materiaali on vähän turhan tavallista. Meinaa mennä liikaa rallatteluosastolle. Loppuu melkein ku kesken. Ei välttämättä huono mutta todella oudosti :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Neon-d 17.10.2008

Somnam - Neon-d
Alkaa vähän niinku keskeltä biisiä. Tai tulee fiilis et on vaan nappastu alkamaan jostain. Mukavaa koneellisen leijailevaa fiilistä. Aika pitkä konetaustamöly pätkä välissä. Alussa oli jotenkin parempi fiilis kun lopussa. Saundit on ihan, mutta ehkä jotain vielä erilaisempaa oisin odottanut. Myöskään pitempi kesto ei olisi varmastikkaan haitannut kappaletta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 15.10.2008

TOB - Shining Floor
Mukavan kevyttä rokkailua ja hammondi lämmitti oikein kivasti mieltä. Basson sykkeestä diggailin kans. Soundit on kohtuullisen hyvät enkä niistä nyt mitään suurempaa napinaa keksi. Hyvää tasaista Tob laatua ja sävellyksenäkin kelpo tavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 09.10.2008

MAP - Breaking the Form
Ihan tuli jotkut vanhat progepläjäykset alun laulusta ja sen kaijutuksista mieleen. Tyylikkään laiska fiilis. Saundit saisivat olla vielä painostavammat. Tulee myös Black Sabbath mieleen ja siihen harvmmemin ketään tarvitsee verrata. Nais-stemmat ovat mukava piriste seassa. Vähän tymäkämäpi ote hommaan, enemmän fiilistä ja paremmat saundit niin kyllä potkii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 09.10.2008

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
Olipahan pläyjäys. Mielenkiintosia elementtejä, mutta homma ei oikein kunnolla repeää käyntiin missään välissä. Jää vähän laimeaksi. Saundit toimivat ihan ok, laulusta diggailin muita suorituksia enemmän. Vaikkei omaan soittimeen jääkkään tätä kuuntelua pitemmäksi aikaa, niin eteenpäin kehitettynä hommasta voisi saada vieläkin mielenkiintoisemman oloista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Medicated - Scream For God 11.09.2008

Medicated - Scream For God
Hieno biisi kyllä.Vähän tuntu et rumpuosaston soundit jäi välillä turhan laiskaks&kliiniseks.Virveli ainaki.Hieno sävellys,soitto kulkee ja tarttuvuuttakin on sopivasti.Vähän kuulosti muuten kertsin laulu kun ois liikaa melodynellä/autotunella vääntästy :D en tiiä pitääkö paikkaansa mut hyvä se silti on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varjoraunio - Ajattele Englantia 17.10.2008

Varjoraunio - Ajattele Englantia
Biisi nimi herätti mielenkiinnon. Aluksi tuli joku suomalainen hiukan raskaampi rockbändi mieleen, mutta eihän se meno lopulta niin kovin raskasta ollutkaan. Kertsi lähtee tyylikkäästi vähän eri tavalla, mutta viimeinen ponne jää puuttumaan. Taitaa olla aika nuori porukka kyseessä. Tai muuten kokematon. Kuuluu vähän saundista, vaikka kitaratilut jotenkin tuntuu lähtevänkin. Vähän Black Sabbath henkeä tietyissä kohdissa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varjoraunio - Moraalisaarna 02.09.2008

Varjoraunio - Moraalisaarna
Säkeessä tapahtuva tietyn sanan kahteenkertaan toistaminen alkoi tuntua kohtuullisen vittumaiselta (hitti)kikalta mikä ei kuitenkaan omaa korvaa miellyttänyt.Raskasta toimintaa, mutta biisi on vähän heikko.Tiettyjä hyviä kohtia veisusta kyllä löytyy muttei tarpeeksi, että itelle suuremmin kolahtaisi.Keskitason tavaraa omalla mittarilla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karnakian - White Star 28.08.2008

Karnakian - White Star
Saundi oli vähän nuhjunen.Liekkö huonon bitraten vai jonkun muun syy sitten.Hieno fiilis kuitenki biisissä ja mukavia soitannollisia koukkuja.Laulu kuulosti välillä siltä ku ois melodynellä vähän liikaa vetästy :D Hieno ja monimuotoinen biisi kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amfortas - Balor´s Death 28.08.2008

Amfortas - Balor´s Death
Aika rivakan sutjakkaa doomia.Läpi paistaa amatöörimainen ote, mutta soittopuoli tuntuu olevan kohtuu hyvin hallussa.Laulu on omaan makuuni vähän turhan pinnassa.Sanat oisin mielellään tsekannu.Biisinä aika keskinkertainen, mutta tältä pohjalta on hyvä lähteä kasvattamaan eteenpäin hommaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Tara 01.09.2008

Marccus - Tara
Olipa vittumaiset kitarasaundit :D ei pahalla mut jotenki semmoset sirisevät,choruksella raiskatut ja kirkkaat.Laulupuolelta tuli vähän Suede mieleen.Hyviä kitaraliidejä.Omaan makuun jää esitys vähän väljyks, mut tiettyä omaperäisyyttä kyllä löytyy.Alkaa ja loppuu aika oudosti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Monika 02.09.2008

Petey - Monika
Tyylikästä poppailua.Tuli vähän joku kotimaan bändi mieleen, mutta eisa kuitenkaan tuu nyt mieleen.Hyvät saundit ja taitopuoli tuntuu olevan kohdallaan.Mukavaa materiaalia, mutta se aivan viimeinen kiksi jää vielä puuttumaan.Potenttiaalia kuitenkin löytyy.Samaan malliin vaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train 25.08.2008

AlfaKallen vanhat - Let\'s Make A Train
Tuli aavikko saundipuolelta mieleen.Biisin sanoma on kaikessa homoudessaan suorastaan viettelevä ja mantranomainen :D Mut jaksasinko kuunnella 10 kertaa putkeen?En tai pehmee koppi kutsus todella nopeasti.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Liquorworks - Liquor Dreams Pt.3 01.09.2008

Liquorworks - Liquor Dreams Pt.3
Jumaliste et on ammatimmaisen olosta tavaraa.Rupee hävettää omia pierujaan soitella täällä ringin puolella ollenkaan.Mahtavat saundit ja soittopuoli ja riffit toimii helvetin hyvin.Miten pitäs vielä enemmän ylistää.En tiiä.Kymppejä harvoin annan mut nyt pärähtää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Feel Free To Fill My Boots 03.09.2008

Rattle Machine - Feel Free To Fill My Boots
Mukavasti rullavaa rokkia.Vähän aikaa meni miettiessä onko laulaja mies vai nainen, mutta selvisihän se sitten :D.Kohtuullisen tyylikäs sävellys samanmoisilla saundeilla.Kertsissä ois saanu olla karvan verran potkua enemmän omaan makuun.Matsku toimii kuitenkin hyvin näinki enkä laittaisi pahakseni jos tämä jossain kuppilassa soisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Eyedrops 01.09.2008

vanhat ehjät - Eyedrops
Tää oli jo huonompi kun mitä edellinen jonka kuuntelin.Enemmän ois saanu räväkkyyttä omaan makuun olla.Nyt tuntu vähän et pateja säästeltiin.Saundit toimii, mutta sävellyksenä vähän laimea.Semmosta tällä kertaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Please Don´t Sleep 01.09.2008

vanhat ehjät - Please Don´t Sleep
Akustisesta kitarasta alussa tuli heti hyvä fiiwis.Ja jotenkin kansainvälinen poppismeininki.Oikein mallikasta soundi ja soittopuolta.Kastanjetteja harvemmin kuulee, mutta tässä oli mukavana mausteena.Eipä tästä voi muuta sanoa kun, että mukavan keveätä matskua mitä kuuntelee mielellään.Karvan verran tuli välillä foo fighters mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Forever 28.08.2008

Ever Since The Day - Forever
Alun tyhjät turhat sekunnit ois voinu leikata pois.Saundit ja koko paketti kuulostaa kohtuullisen pätevältä, mutta omaan korvaan aavistuksen laimealta.Kertsiin ois toivonu vähän enemmän potkua.Toimii siis muttei ole ihan niin timanttista mitä näillä aineksilla ehkäpä sais.Ja pituutta sais olla enemmän.Näillä elementeillä ei kylläkovin pitkää ois kannattanukkaan tehä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Taivaalla kuu 01.09.2008

Dr.Groove - Taivaalla kuu
Pikkusen ehkä liikaa kaikuja omaan makuun käytetty.Kesäfiilistä on kyllä sanoihin haettu, mutta pikkusen tahtoo jäädä vokalistin ulosanti laimeaksi niinkuin ehkä koko muukin kipale.Ei tämä huono ole muttei terästäkään.Enemmän menomeininkiä ja fiilistä toimintaan niin homma potkisi jo aivan eri tavalla :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Disarm Me 01.09.2008

NOMA - Disarm Me
Aika raapivan karut kitarsasaundit.Tulee rumputyöskentelyn ja siihen liittyvän riffittelyn puolesta mieleen satyricon.Homma tuntuu olevan joka soittajalla hyvin hallussa.Rupee pää nytkyy kun minkä tahansa diskotanssin parissa.Groovea siis löytyy.Hyvää matskuu poijjaat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon 05.07.2008

Kalkutan Konepaja - Fullmoon Afternoon
Siisti kitarasaundi.Kuten muutenki oikein mallikas saundipaletti.Suomenkielinen nimi ja englannin tekstit vähän ihmetyttää.Liekkö muotii :D.Mutta soittajilla tuntuu olevan homma hallussa ja biisikin on sopivan mystinen.Baasopuolelta(lähinnä saundi) oisin oottanu vähän tukevampaa toimintaa ja laulu on ehkä liianki pinnassa.Laulajan ääntäminen on välillä vähän niin ja näin kuulostaako hyvältä.Lössähtää loppuu kohen,alku parempi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Just Got Paid - Don't Gimme Money 03.09.2008

Just Got Paid - Don't Gimme Money
Olipa tyylikästä hillbilly rockabillypuolta.Oikein mukavasti groovas.Ja laulussa mukavaa Sean Connor s-kirjaimen suhahtelua :D.Ihanhan tässä jalka rupee täppäämään.Sillon tietää et on onnistuttu jossain.Soundit toimii, mutta ehkä oisin karvan verran räkäsempää vielä toivonu.Hyvä veisu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petey - Tulikirjaimet 05.07.2008

Petey - Tulikirjaimet
Eka kuuntelin et nyt lähtee petri munckia mut ei onneks.Mukavan leppossaa, mutta kitarakierto on ehkä turhankin yksinkertainen.Loppuakohden homma rupes jotenkin puuduttamaan.Säkeistö oli tylsä, mutta kertsissä oli juuri seesam aukene henkeä ja se kuulosti hyvältä.Vähän yup:ltä.Saundit toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Why? 05.07.2008

DIRTY CLUB - Why?
Ihanaa se tuli vihdoin vastaan.On kyllä herkkä tuo akustinen kitara ja Snipperi tuntuu olevan elämäsä vedossa.Ei tästä voi sanoo muutakun et niin pienen hetken rakkaus on lumivalkoinen.TODAY,TODAY,TODAY,TODAY!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Monk\'s Hill - Perpetum Mobile 03.09.2008

Bad Monk\'s Hill - Perpetum Mobile
15 min grungerypistys?Taitaa joku vittuilla nyt meikäläiselle tuossa yläotsikossa :D.Pirun hyvä menohan tässä oli.Homma toimi kuin rasvattu ja radiosaundilla vedetty välispiikki oli oiva mauste seassa.Saundit ja laulajan äänikin miellyttivät omaa korvaa.Lauluunhan nämä yleensä kaatuvat.Samaa rataa etiäppäin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix 05.07.2008

Tädää Guitar Mix - Yehat Guitar Mix
Eka tuli semmonen et nyt on löyvetty markan efektipurkista paskin mahollisinen kitarasaundi.Mut ei se ihan nii huono ollukkaan.Lähtee ouvosti käyntiin tai ei itseasiassa ollenkaan.Nostatuksen tuntua on mutta lopulta homma jää aika laimealle tasolle.Hiipparointia ja kitarassa epävarma meininki.Ei lämmittäny millään tasolla.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me 05.07.2008

AlfaKalle - Together You And Me, Forever You And Me
Saundit oli oikein mallikkaat.Ihanan imelää matskuu.Kappale sisältää hyvin ällöttäviä piirteitä mitkä oikein työntää pois luotaan.Jotain hyvin vittumaista.Ja varmaan jää vielä nyt päähän soimaan.Mutta hyvin on toteuttu.Parempi biisi kun vielä ois :)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Seleccionador Natural 17.10.2008

Sonar Transistor - Seleccionador Natural
Mukavan trippailevaa menoa. Tuli vähän mieleen taannoin hankkimani "love making compilation". Ja siihen jos vertaan niin pisteet on jo senkin puolesta korkealla. Tosin ei ehkä omien sensuellien toimintojen taustalle vielä pääsisi, mutta kuitenkin. Vähän jatsahtavaa ja rönsyilevää toimintaa mikä myös lämmittää. Kitara meinaa tyylillisesti mennä välillä vähän turhan karuksi ja siinä mielessä rikkoo fiilistä, mutta tyyli suunta on kuitenkin oikea. Keep on fuckin'.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - You Bring Me Down 12.06.2008

vanhat ehjät - You Bring Me Down
Kyllä on tymäkät saundit.Hyvin tulee bassopuoli esille.Biisinä toimii myös hienosti ja seassa on kivoja jippoja mitkä piristää yleiskuvaa.Aika lepponen kesäbiisi ja vois kuvitella naputtelevasa rattia tään tahtiin.Lyhyestä virsi kaunis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Getting By 05.07.2008

vanhat ehjät - Getting By
Ihan ok kevytrokkiva.Ei juuri mitään yllättävää ja lepposan tasapaksuu matskuu.Soundit kohallaan ja biisinteko on onnistunu nii suoritus on sillon vähintäänkin kohtuullinen.Ei tästä voi juuri huonoa eikä liikaa hyvääkään sanoa.Keskitasoa parempi suoritus.Vähän tulee radiohead paikkapaikoin mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Raiders of the Lost Kirin Lager Beer 12.06.2008

Project Peter - Raiders of the Lost Kirin Lager Beer
Tässä ei ainakaan liikaa oo metronomia käytetty.Ihan ok melodia juttuja siellä täällä ja syntsan saundikin on kohtuullisen kiva mut siihempä se sit jääki.Ei yhellä intrumentilla ja näillä elemnteillä jaksa kantaa biisi oikein lähemmäs neljää minuuttia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 08.06.2008

TOB - Dance with a devil
Perusvarmaa toimintaa.Ei ehkä mitään kaikkein omaperäisintä, mutta homma toimii.Hieno kitarasoolo ja saundit toimii muutenkin hyvästi.Ei mitään tajunnan räjäyttävää muttei mitään kuraakaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Denyall - Dehumanized 06.06.2008

Denyall - Dehumanized
Hyvät saundit ja naislaulu on aina plussaa.Kertsi ois voinu olla parempi ja tarttumapintaa ois saanu olla enemmän siinä.Soittotaito on kohillaan.Suoritus nousee kokonaisuuessaan keskitason yläpuolella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental) 06.06.2008

Lumeuni - Seireenin Kutsu (instrumental)
Tylsä mutta silti lepposa.Tulee vähän mieleen jotkut rentoutus kasetit.Jousissa tietyt äänet häirihtee elämystä.En tiiä miten hommaa parantaa, mutta kannattaa ottaa yhteyttä johonkin terapia ryhmään josko pääsis vaikka istunnon taustalle vetää.rokrok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Pätkä työstä 09.06.2008

Lepakkotiimi - Pätkä työstä
Ammattimaisen kuulosta matskuu kaikinpuolin.Hyviä riimejä siellä täällä.Ei mitään valittamista kyllä.Saundit toimii,sävellys toimii,sanat toimii.Samaan malliin vaan eteenpäin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Shoot First 06.06.2008

AlfaKalle - Shoot First
Heti tuli aavikko mieleen.Tietokone taustat ei juuri mieltä lämmittäneet.Paremmin tehtynä potenttiaalia ois enemmän.Mutta aikamoinen draivi on biisissä.EIkun kehitystä hommaan nii kyllä se siitä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 06.06.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Aika raaka saundi kitarassa ja muutenki hyvät saundit.Soittoki luistaa aikamoisesti.Rumpalille tuplista plussaa.Laulussa vähän liikaa purkkisäröefektii.Tämmöstäkin satsii on vään nykyään niin paljon, että pitää olla todella kova tekjä jos meinaa erottua massasta.Kaikesta hyvästä huolimatta tässä ollaan vielä siellä sekundahevin puolella.Hyvällä puolella niukasta.Loppua kohten biisi heikkenee.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Haikuja 06.06.2008

Electric Lady Band - Haikuja
Onko tää muka fuusioo tai sit se on vaan läppä :D? Kari Tapiohan tästä tulee mieleen.Tai joku kantrivaikutteinen satsi.Hieno kitarasoolo.Saundit on hyvät ja kokonaisuus hyvä.Vaikkei fuusiota oo nähtykkään :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Negatiiviset ajatukset 09.06.2008

Moukka - Negatiiviset ajatukset
Vakuuttavasti lähtee kyllä homma käyntiin.Laulajalla persoonallinen ääni ja saundipuoli toimii hyvin.Sävellyksenäkin monipuolinen suoritus vaikka lisää olisinkin tiettyihin kohtiin isntrumentteja/asioita kaivannut.Hyvä kokonaisuus kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Keuhkot 05.07.2008

Moukka - Keuhkot
Tykit on saundit ainaki.Ehkä karvan verran mennään tukkosuuden puolelle.Sävellys toimii ja homma tuntuu jokaisella soittajalla olevan hanskassa niinkuin pitääkin.Aivan ylimmäinen huippukohta jää puuttumaan mutta se ei kyllä sinäänsä haittaa.Kelpo tavaraa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Aion 25.08.2008

Moukka - Aion
Tymäkästi lähtee homma käyntiin.Joku tulee laulusta mieleen mut en saa mieleen kuka.Karvan verran jää ehkä laulu liian taakse.Muuten kyllä omaperäinen saundi.Riffit on kyllä vähän mitäänsanomattomia, mut soittopuoli tuntuu olevan oikein mukavasti hallussa.Kohtuullisen tyylikästä materiaalia kuitenki.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sairaus 06.06.2008

Moukka - Sairaus
Joku bändi tulee mieleen mutta en saa päähän mikä. Hyvä meininki kyllä.Saundit on aika muhkeet kieltämättä.Ei tästä juuri pahaa sanaa osaa sanoa.Armoton bassosaundi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 06.06.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
Soundit on yllättävän hyvät mikserin veisuks.Aika hittirokkiahan tämä on mutta väliäkös sillä kun toimii.Laulajakin osaa hommansa mihin nää tämmöset(kin) yleensä kaatuu.Eipähän tässä suurempia puutteita ole ja perusvarmaa toimintaa.Gut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - AWASH 08.06.2008

electrichaos - AWASH
Hienoa äänimaailmaa ja seassa mukavia muljutuksia.Liikaa saman junnaamista ja ei oikein tapahu mitään enempiä biisissä.Johonki leffan taustalle vois sopii, mutta kuuntelemalla en jaksas kuunnella kovin monesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau 02.09.2008

Delusion of Xtatic Mood - Fourth Plateau
Kyllä todellakin täytyy vaan antaa ajatuksen mennä kun tätä kuuntelee :D Ja tuntteella on ainaki vejetty jos ei muuta.On kyllä niin paljon tavaraa tässä biisissä, että vetää ihan sanattomaks.Mutta paljon on erilaisia saundeja käytetty ja fiilikset pomppii hyvin paljon laidalta toiselle.En vaan keksi tilannetta kun tätä kuuntelisin toistamiseen.Ehkä silloin kun etin viimeistä niittiä ja syytä sille miksi tappasin ihteni.Onnittelut tunteen löytämisestä! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau 06.06.2008

Delusion of Xtatic Mood - Third Plateau
Aika tuomionpäivän pitunen on kappale ainakin.Ja heti alkaa kunnon sirinä saundilla.auts.Rehellisyyden nimissä sanottava etten kokonaan jaksanu kuunnella ja sanattomaks vetää.Todella psykedeelistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Lambchild of Death (the fury of the furrier) 03.09.2008

Saddam's Family - Lambchild of Death (the fury of the furrier)
Olipahan matskua.Ensimmäinen arabimetallirypistys mikä on omaan korvaan tarttunu :D.En tiiä vieläkään oisko tälle pitäny nauraa vai itkee.Noh, saundit oli aika pehmeet ja biisi oli kohtuullinen, mitä ei ehkä alun perusteella ois uskonu.Ja päästiinhän sitä välillä vanhaan kunnon ratsastusmeininkiin.Omaperänen idea ainaki jos ei muuta.Ei ois itelle heti tullu mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele OffBlast - Marie Celeste 12.06.2008

OffBlast - Marie Celeste
Historiallinen tausta on ainakin puhutteleva ja kieltämättä biisin fiilis jollain tavalla kyseiseen aiheeseen sopii.Laulu oli kuitenki jotain suht hirveetä ja oli vielä kohtuu vittumaisesti säretty.Muuten saundipolitiikka oli kohtuullisella tasolla.Hiukka monotoninen paikoitellen. mutta kuitenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Demonic Headache 05.05.2008

Dualistic Balance - The Demonic Headache
Alussa tuli vähän Portishead mieleen.Kohtuullinen kauhutunnelma on saatu aikaan, mutta ihan se viimeisin silaus puuttuu.Hirveestihän tässä ei tapahu muutakun, että saundeilla vaan kikkailaan ja ehkä juuri hyvä näin.Tunnelma ja suoritus on siis sinneppäin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Kansanmurhakomissio 11.06.2008

Raiwo - Kansanmurhakomissio
Saundien ponnettomuus iski ekana korvaan.Alun riffissä oli vähän kuultavissa queens of the stoneage vaikutteita.Soitto pelaa niinkuin pitääkin, mutta se yleisin eli laulu jää muista huonommaksi.Sävellyksenä aika mitäänsanomaton omaan korvaan.Nauru kolmen minuutin paikkeilla oli piristys :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Fragor Maximus 09.06.2008

Raiwo - Fragor Maximus
Tuli välittömästi yup mieleen.Laulussakin samanlaista sävyä kun martikaisella, mutta on hiukka epäselväks miksissä jääny.Ehkä vähän pitempi biisi ois toiminu paremmin.Sävellyksenä aika keskinkertanen, mutta silti soittopuoli on kunnossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raiwo - Paratiisi 03.09.2008

Raiwo - Paratiisi
Vähän löysänsutjakkaa perustoimintaa.Menee akselille ihan jees.Jostain syystä tuli Miljoonasade tai joku vastaava laulusta mieleen.Pikkusen tuntus paikoitellen olevan soitossa petraamista tai sitten juttuja vois vetää yksinkertasemmin.Saundit oli ihan ok mut aika paljon oisin ite eri tavalla tehny.Eikun vaan kehitystä pöytään ja etiäppäin :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Pariisin yössä 06.06.2008

Routaraja - Pariisin yössä
Ihmettelen ettei biisin nimi ole kalajoen yö.Oli neon valot ja pelit.Taattuu routtis toimintaa.Paremmin toimii kyllä routtis livenä ja sounditkin on tässä jopa paten tavaramerkiks muuttunutta linjaa.POPEDAA!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trident - The Wash 03.09.2008

Trident - The Wash
Hyvät saundit on ainaki onnistututtu taikomaan.Basso turisee mukavasti.Mutta kuten monesti muulloinkin niin myös tässä jää laulu heikoimmaksi lenkiksi.Sävellyksellisesti ok matskua.Jytää ja kulkee hyvin eteenpäin.Tämän tyyppistä matskua on vaan liikkellä niin paljon, että joukosta on vaikea erottua.Hyvin homma kuitenkin toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planet Terror - Headless Driver 22.12.2008

Planet Terror - Headless Driver
Hyvä drive päällänsä, mut soittopuolelta lauluun verrattuna puuttuu se viimeinen roso ja asenne. Soundit toimii niinkuin pitääkin eikä herrojen taitopuolessa ole mitään moitittavaa. Kertsi tuntu siltä et jää vielä päähän soimaan. Paikoitellen tuntu, että ois ollu tilaa enemmänkin kitaralurituksille, mutta tulihan sieltä se soolokin lopulta. Vähän asennetta lisää nii kympin arvoista toimintaa. Onhan tää kuitenki jo nyt helvetin hyvän kuulosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Words Inside 05.05.2008

Piecemaker - Words Inside
Sehän oli heti alusta myöten ammattimaisen kuuloista matskua.Niin saundit,soitto kuin biisikin toimii erinomaisesti.Hyvä poijjaat ja samaa linjaa eteenpäin.Hienosti eri elementtejä kylvetty biisiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Frame - Quiet Lights 30.09.2008

Fatal Frame - Quiet Lights
Lähtee oikein miellyttävästi käyntiin. Laulun tullessa mukaan tulee hommaan vähän COF-sävyjä. Saundit toimii ja soittopuolikin tuntuu olevan hanskassa. Ehkä vähän monipuolisempi sävellys ois tuonu piristettä(jos sitä tämmöseen matskuun ees kaipaa), sillä nyt tuntuu vähän, että samalla idealla ratsastetaan koko biisin läpi. Kitarasoolo ja puhdaslaulu tuovat kuitenkin mukavan mausteen sekaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - 1 4 06.06.2008

Love Factory - 1 4
Mukavata kitarointii ja hyvä fiiwis tässä veisussa.Saunditkin toimii oikein mukavasti ja kitaratkin on vireessä :D.Nylonkielisessä mätti joku.EI huonoa sanottavaa.Kyllä tätä herkän musiikin ystävä kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Risto Leinonen group - Ei sanaakaan 06.06.2008

Risto Leinonen group - Ei sanaakaan
Heti nous alussa hymy suulle.Hienoja elementtejä ja akustinen kitara on oikein makoisa.Mahtavaa meininkiä kaiken kaikkiaan.hyvä poijjaat!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Geremys Junction - Darlinston 13.04.2008

Geremys Junction - Darlinston
Hieno kasariballadi-tyyppinen fiilis tuli.Leadi kitarassa hienon ilmava saundi.Ei tästä oikein pahaa sanottavaa keksi.Hienoa toimintaa.Yks piste ois tullu vielä enemmän kun kaikki instrumentit ois ite soitettu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Freak - Oh, that thing again... 13.04.2008

Electric Freak - Oh, that thing again...
Jotenkin ei tuo kitarointi napannu.Saundikin oli sillä puolella aika tuhnu.Sinäänsä ihan mielenkiintoista matskua, mutta ei kyllä omassa soittimessa viihtys.Pakko arvottaa nyt omalla asteikkolla vähän keskirajan alapuolelle.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swamp Intention - The Floating Universe Of Mud 11.06.2008

Swamp Intention - The Floating Universe Of Mud
Tästä oli kyllä psykedeelisyys kaukana.Vähän tyngäks tuntu veisu jäävän ja lisäpituus ei olisi ollut huono asia..Ei kuitenkaan paska näinkään.Saundit oli ihan ok luokkaa eikä sävellyspuolellakaan suuria moitteita.Parempaa keskitasoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodeeli - Avaruus matkailijan blues - Spaceship disco blues 04.09.2008

Melodeeli - Avaruus matkailijan blues - Spaceship disco blues
Näinkin pitkät teokset asettaa aina tietynlaisia odotuksia sisällön suhteen ja niin ikävään kuin se on, ovat ne lähes aina tätä osastoa.Huonossa mielessä.Pörinää, jolla ei tunnu olevan loppua ja jota ei ole suunniteltu juuri mihinkään suuntaan.On hienoa, että musa rönsyilee, mutta tässä ollaan jo niin syvällä jossain fuuziojatsissa tai vastaavassa, että meikäläisen tajunta sumentuu ennen kymmentä minuuttia.Valitan.No me wörking.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Freak - Explore 04.04.2008

Electric Freak - Explore
Rumpu ja basso työskentely toimii oikein mukavasti taustalla.Kitarajutut tuntuvat välillä vähän siltä, ettei taidot aivan tahdo riittää moiseen matskuun.Muuten kyllä rupes jalka vipattaa epärytmiin :)Myös ois saanu pitempi olla, koska nyt tuntu jäävän vähän kesken.Pamahtaa meikäläisen asteikolla vähän yli puolen välin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Iloinen 13.04.2008

AlfaKallen vanhat - Iloinen
Mitäs tästä nyt sanos :D.ei kyllä nappaa itelle.Jollain tavalla hyvin vastenmielistä toimintaa ja konetaustat vielä korostaa sitä.Ja vielä, että tämmönen tekopirtee matsku ei muutenkaan nappaa.Ja autotunea ei todellakaan oo käytetty.jopa minä huomaan sen.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polar Ends - Ghost 02.09.2008

Polar Ends - Ghost
Hyvä biisi kyllä.Varmaan ennenki bändi kuullu, että saundissa on jonkun verran rhcp viboja.Ei huono juttu.Toimivaa tavaraa missä soitto rullaa ja meno on kohallaan.Ei tästä juuri huonoa sanaa ole sanottavana.Samaan malliin etiäppäin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veiled by dusk - The Blind Moment 24.03.2008

Veiled by dusk - The Blind Moment
Balladit on aina meikäläisen mieleen.Pitempi ois kyllä saanu olla oli sen verta kiva tunnelma tässä.Hyvin soitettu ja saunditki toimii.Eipähän tästä muuta voi sanoo kun et tykkäsin ja samaa linjaa vaan tulevaisuudessakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Darkness - The Shredder 24.03.2008

In My Darkness - The Shredder
Konerummut tekee jotenki kaukasen kuulosen tästä.Samoin kitarat on jotenki tosi kaukana.Armottomat kaijut ainaki biisissä jos ei muuta.Biisinä aika mitäänsanomaton varsinki vielä ku ei lauluja oo.Vähän sain kiinni fiiliksestä mitä tässä on varmaan haettu, mut pitempään kuunteluun ei tämä biisi tällaisenään itselle jää.Vähän parempaa tuotantoo ja parempi biisi nii päästään jo huomattavasti parempaan arvioon.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Kirje 24.03.2008

DIVARi - Kirje
Hyvin leijaileva fiilis tässä veisussa ja sopii juurikin mukavasti näin sunnuntai päivään.Laulajalla mukava saundi ja soittopuoli on muutenki hienosti hanskassa.Biisikin on oikein mukavaa kuunneltavaa.Tätä vois olla keikalla jossain kuppilassa hieno kuunnella.Karvan verran ehkä turhan pitkä.Samaan malliin vaan etiäppäin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Stay 19.03.2008

Cruel Persuations - Stay
Laulusta puuttui se viimeinen potku ja pientä epävireisyyttä oli havaittavissa sillä saralla.Sanat tuntu olevan aika normaalii nuoren miehen paatosta.Oisin mielellään vielä lukassukki ne.Lead kitaristilla on vielä jonnii verran treenamista, ei ihan nuo soolot lähe niin kovalla tunteella mitä sais.Yleisesti ottaen meno on kohtuu hyvin hanskassa.Kokemusta ja soittotaitoo vaan vähän vielä lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Calm - Frozen Shadow 17.04.2008

Death Calm - Frozen Shadow
Ihan kohtuullista toimintaa.Laulusta tuli plussaa erityisesti siinä mielessä, ettei oltu lähetty örinä puolelle vaan pysytty vähän puhtaammassa ulosannissa.Kokonaisuutena oisin kaivannu lisää elementtejä ja tiettyä pontevuutta.Vähän laiskasti meni eteenpäin.Soundit oli kohtuullisen hyvät ja soittokin tuntui luistavan.Perjantaina sitten samalla keikkalla.JE! Heikura/Depressure
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric sedatives - 3.Alprazolam 17.03.2008

Electric sedatives - 3.Alprazolam
Jälleen mennään vähän samoilla äänimaailma häröilyllä eteenpäin mitä muissakin biiseissä on.Reilun 15 minuutin pala näinkin "raskasta" tavaraa on aikamoinen haaste kuunnella jos ei satu oma olotila biisiä kohtamaan.Sirkkelin ujellus on aikamoinen ja jos on yhtään haettu fiilistä missä tulet just sahalta duunista ja korvissa soi, nii tää on varmasti sitä aika lähellä.Pomo on vittuillu vielä koko päivän päälle ja pari sormee on jääny terän tielle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Discordance - Obscure 19.03.2008

Discordance - Obscure
Laulun kun ois tähän tempassu nii ois noussu pojot parilla.Tuntu ainaki et siellä täällä ois ollu hyviäki paikkoja laululle.Hyvältä kyllä kuulostaa näinki kyllä.Mukavasti toistuu osat eikä lähe liikaa rönsyilemään.Hyvä biisi ja kyl mie tykkäsin.Saunditkaan ei oo mitään kurkkupurkkiluokkaa vaan hyvät ja erottelevat ja efektejäki on kivasti osattu hyödyntää.Pikkusen oli ehkä turhan pitkä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Service Ball (Live @ On The Rocks) 19.03.2008

Piecemaker - Service Ball (Live @ On The Rocks)
Olipa helvetin letkeetä funkkitoimintaa.Ja saunditki on hyvät.Pojilla on soittotaito ja meno kohallaan nii mitä siinä enää muuta tarvii.Kyllä mie keikalle tulisin jos artisti omalle kylälle tulis pyörii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Monk\'s Hill - The last time 25.03.2008

Bad Monk\'s Hill - The last time
Hyvällä tavalla tuoreen kuulosta matskuu.Vähän meinaa saundit jäähä varsinki kitara puolella laihoiks välillä.Muuten kyllä biisissä hienoja juttuja ja soittotaitoki tuntuu olevan hyvästi hallussa.Ei tässä mitään suurempia puutteita oo kun, että vähän reippaampaa tuotantoa jäin kaipaamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Retarted 13.03.2008

Cruel Persuations - Retarted
Rouheista soundeista tuli ainaki plussaa.Kitara ehkä vähän turhan botnevoittonen mutta eipähän muuten juuri siltä osastolta valittamista.Jommankumman kitaristin soitanto kuulosti välillä vähän siltä ettei ois kovin montaa vuotta soittoo takana.Laulajallaki karvan verran vielä petraamista.Tulipa haukuttuu kunnolla :D.Selkeesti keskitason yläpuolella oleva veisu kuitenki.Jotain huippukohtaa jäin ehkä vähän vielä kaipaamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cruel Persuations - Pills 18.03.2008

Cruel Persuations - Pills
Välillä tuntu et soitto ois menny miten sattuu mut saatoin myös hämääntyä :D.Biisinä rullaa kohtuullisen mukavasti ja laulukin alkaa loppukohden kuulostaa hyvältä vaikka se alussa vähän oudolta tuntuikin.Soundit on myös kohtuu hyvät.Sopivan tasasta vääntöö alusta loppuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salty Fish - No One Else (2008) 03.09.2008

Salty Fish - No One Else (2008)
Siisti synan ja akustisen sekotus.Laulajalla mukava saundi ja kiva rauhallinen fiilis kappaleessa.Sanat tuntus olevan vähän piparisenkarkkiset, mutta eipä siinä mitään ku omista fiiliksistä kerrotaan :) Pätevää tavaraa eikä tästä oikein suuria miinuksia pysty vetelemään.Vähän meinaa lepsun puolelle mennä välillä ja tiettyä särmää ois sinne tänne oottanu.Mutta tykkäsin kyllä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OffBlast - Donnerwetter! 24.03.2008

OffBlast - Donnerwetter!
Kuvauksen perusteella mielenkiinto nous heti tappiinsa.Ja kyllähän siellä välissä tutut nimet vilahtelee :D.Aika kohtalokasta matskuu, etten jopa sanos.Saundit on kohtuu hyvät ja soittopuolella on hienoja kikkoja.Kyllähän tästä nyt ysin joutuu antaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Närhen Värkki - Oman kullan ylistys 03.09.2008

Närhen Värkki - Oman kullan ylistys
Olihan siinä sitä vanhanajan poljentoo.Just semmonen istutaan tuvassa ja pari jamppaa vetää tätä.Tämmöstä ei kyllä turhan usein tule vastaan, mutta pakko sanoa omasta puolesta, ettei harmita hirveästi.Vaikka toiminta onkin aika veijarimaista ja vanhanajanmeno on aina ollut lähellä sydäntä niin tämä ei vaan nappaa niin suuresti.Hyvää vaihtelua kuitenkin tänne ringin puolelle :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Vacuum Spider (V 2,008) 14.03.2008

MKDELTA - Vacuum Spider (V 2,008)
Ihan siistejä saundeja mut siihempä se sit meinaa jäähäkki.Ei oikein tämmönen "melodiaton" pörinä itelle natsaa.Toimis ehkä paremmin yhistettynä johonki videoon tai johonki avaruus-scifi-taidehässäkkä näyttelyyn.Omaa kuuntelukäyttöä en tälle oikein keksi.Toteutus on kuitenkin kohtuu hyvää tasoa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oriomyth - Consulting the schizophrenic planetoid 07.03.2008

Oriomyth - Consulting the schizophrenic planetoid
Alun rumpukomppihässäköistä tuli mieleen life is life mut hävis aika nopeesti sekin fiilis :D.Hienon kuulosta settii kyllä.Raikasta.Soundit on osittain liian konemaiset miun makuun ja erityisesti rumpupatteriston puolella missä oli aika "kovat saundit".Tykkäsin tästä kuitenki ja harvoin tulee tään tyyppistä matskuu vastaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 19.03.2008

KATARA - Minä olen tie
Taitaakin olla jo bändin kolma biisi kun tulee arvosteltavana vastaan.Sen verran oon jo oppinu tuntee tätä hommaa et tunnistan jo bändin saundin.Edelleen samoja juttuja tulee mieleen mitä muistaki biiseistä.Sanoista tuli vähän vaivaantunu olo.Elkää kysyky miks :D en tiiä itekkään sanoo suoraa syytä.Liplatteleva väliosa oli mukavaa vaihtelua väliin ja olihan sinne armotonta tilutustaki saatettu sekaan.Menee meikäläisen asteikolla siihen kasin paikkeille.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Uusi aika 17.03.2008

KATARA - Uusi aika
Aika kuivakan kova saundi rummuissa.Tuo syna jotenki tekee edelleen tästä musata oudohkoa, mutta ehkä sillä just erottuu muista.Välistä kyllä löyty hyvä synamelodia ja laulun "puhtaammasta" osasta tykkäsin.Sanat ei oikein antanu meikäläiselle mitään ja välillä tuntu et sekaan on ujuttamalla ujutettu jotain tahtikikkoja mitkä ei oikein tuntunu aina sopivan sinne täysin.Tälläsenään ei kovin montaa hetkeä omassa soittimessa pyöris.Seuraavalla kerralla sit kovempaa matskua mut tällä hetkellä vielä välimallin mallilla mennään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Kohtalon kivi 05.03.2008

KATARA - Kohtalon kivi
Vieläkin matskusta paistaa vaikutteet läpi muttei enää niin selvästi.Säkeessä vaikutteet eniten pinnassa kuten ehkä myös lyyrisellä puolella.Kanssakilpailijoista on jotenkuten kuitenki yritetty erottua esim. kiippareitten radikaalimmalla käytöllä.Rumpusaundit jää aika laimeiks ja muutenki puuttuu tämmösen matskun tarviama potku saundeista.On tuo kitaraki hyvin laihanlainen.Soittotaito kuitenki luistaa ja jokunen mukava koukkukin oli seassa.Parempaa kuin harmaa massa, mutta kuninkuusluokkaan ei vielä tällä päästä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Koulubileet loppuu 12.03.2008

FEL - Koulubileet loppuu
Olipahan haikeeta tavaraa ja just siitä tykkäsinki.Aika hektiseks veti nuo kone jutut mut se oli itseasiassa vaan hyvä.Muutenki hyvää saundimaailmaa eikä oo tullu mikseristä vielä yhtään vastaavantasosta tämän lajin edustajaa vastaan.Hyvässä mielessä.Samaan malliin vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric sedatives - 2.Do you want to go to sleep? 11.03.2008

Electric sedatives - 2.Do you want to go to sleep?
Olipahan ujellus intro :D.Mukavan kuulosta efekti maailmaa mut ite biisi tuntuu vähän puuttuvan.Jää vähän sellaseks äänimaailma häröilyks.Enkä ehkä ihan laskis tätä hommaa tuon progerok nimen alle vaikken itekkään mikään genrespesialisti oo.Voisin kuvitella johonki videon/leffan taustalle mut ihan pelkästään kuuntelemalla en jaksas kovinkaan montaa kertaa kuunnella.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric sedatives - 1. Sedatives 04.03.2008

Electric sedatives - 1. Sedatives
Melkein kahenkymmenen minuutin teos aina haaste.Varsinki näin kommenttiringin kautta.Mutta kuuntelimpahan silti kokonaan ja vielä mietinki jotain sen aikana. Aikamoista ambientti pörinää ennemminki ku progerokkia.Perinteisiä rock insrumentteja ainakin on kovin vähän.Taino olihan siellä kaikki rummut kitarat ja bassot mut hyvin oli rummutkin konemaisesti toteutettu.Vähän tuli semmonen fiiwis et on vaan syötetty kaikenmaailman sirinää ja pärpätystä eikä ihan hirveesti ois mietitty mitä sinne vejetään.Niinku joku tuossa aiemmin sano nii mieleen tulee juurikin jotain neon värisiä geometrisia muotoja.En kuitenkaan ikinä oo ollu scifin suuri ystävä tai avaruudellisen maailman fani.Rehellisesti sanoen nii en mie tätä toista kertaa jaksas kuunnella.Ellen pääse kuussa käymään, missä tään vois iPodista laittaa pärisee.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Hic sunt diabolos (There are devils here) 17.03.2008

WRATHAGE - Hic sunt diabolos (There are devils here)
Hyvät saundit ja miten taidokasta toimintaa!Ja vielä hyvällä tavalla tuoreen kuulosta.Tuli vähän emperor mieleen ja mielenkiintosia ratkasuja oli sovituspuolella.Laulaja on aika keskeisessä osassa koko biiisin ja mieheltä tuntuu löytyvän aikamoisen laaja variaatio äänipuolelta, mikä on tässä tapauksessa hyvä asia.Jatkakkee samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Crown of Briar 19.03.2008

Beautiful Betrayal - Crown of Briar
Heti ku näki jo artistin nimen nii ties oottaa kovatasosta matskuu.Ja sitähän sieltä tuli.Tulee kitaraleadeista vähän Diablo mieleen.Lauluu oisin kyllä karvan verran kovemmalle vääntäny.Niinku taisin jossain muussaki biisissä laittaa nii niissä kohissa missä kitara tuuttaa vähän kovempaa nii meinaa Heidi jäähä jalkoihin.Kyllähän tää jo sen tasosta tavaraa alkaa olla et kohta vois luulla jonkun levy-yhtiön signaavan tämän poijjes.Biisissä hyviä koukkuja,soittotaito kohallaan ja tarttuvuuttaki on sopivasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Blind Spot 12.03.2008

Beautiful Betrayal - Blind Spot
Alku kuulosti helvetin hyvältä ja saundit toimii vielä karvan verran paremmin mitä edellisellä platalla, mutta laulu ei kyllä yltäny parhaimpaansa.Oli semmonen laulumelodia ainaki säkeessä et siihen rupes kiinnittää jo liikaa huonossa mielessä huomiota.Kitarasoolo oli oikein maukas, ettenkö sanoisi tirisevän mehukas.Olikohan laulumelodioissa tarkotuksella haettu erikoisuutta?Jollainhan sitä pitää tietysti yrittää erottuu(vaikka tuolla pakaroitten lätkyssaundilla mikä on lopussa).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Without My Woman 26.02.2008

MAP - Without My Woman
Kovin oli ainaki laiska fiilis saatu tähän.Ite en oikein pystyny samaistumaan fiilikseen vaikka monesti tittelin mukainen tilanne onkin.Aika perusasioitten äärellähän tässä muuten mennään eli kohtuu perusbluespoljentoo.Soittotaito tuntuu olevan hyvin hanskassa ja eipähän nuo sounditkaan rupuset oo.Keskitason yläpuolta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Spend Your Money Wisely 22.02.2008

vanhat ehjät - Spend Your Money Wisely
Olipa mukavan raikasta kitaralaulantaa.Tuli joku mieleen melodiasta, mutta empähän saa nyt sitä päähäni.Hyvät stemmat lauluissa ja kännihuudot/muut ylimääräset äänet taustalla on aina plussaa.Loppu oli venytetty aika pitkäks et ois saanu pätkästä aikasemminki.Keskitason yläpuolta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - On My Patch 08.06.2008

vanhat ehjät - On My Patch
Tulee jotkut vanhanliiton setit mieleen.Ainaki alusta ennenku lähtee kunnolla.Soittotaito on kohallaan ja mukavasti on eri instrumentteja ripoteltu sekaan.Ei käy tylsäks missään vaiheessa, mutta silti ehkä jäin jotain viimeistä kliimaksia odottamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - Hear My Call 26.02.2008

vanhat ehjät - Hear My Call
Kuuntelin eka et jumalauta nyt jytää täähän kuulostaa george michaelilta mut piru vie erehyin.Homma muuttu aika nopeesti kohtuu kivaks poppailuks missä ei laskenu fiilis missään välissä mut ei suuremmin noussukkaan.Oikeilla raiteilla olevaa poppia kuitenki.Mukavaa rallatteluu hyvillä saundeilla ja kyllähän tää sinne yläkastin puolelle heilahtaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boomslang* - VVS 124 19.02.2008

Boomslang* - VVS 124
Jostain syystä tuli mannhai heti kättelyssä mieleen.Komialla riffillä nimittäin polkas käyntiin.Laulajaki osaa asiansa eikä kyllä jää muu ryhmäkään alakynteen.Tällä biisillä ei ehkä vielä ihan kuuhun päästä mut suunta on oikee.
9

Sivu: 1 2 3