Don''t you dare

4:17

(Vanha versio)

8.50   311 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Tackle 22.08.2017
Tästäkin kuulee aika äkkiä että lahjoja on lauluntekemiseen. Musat on kuitenkin tällä kertaa mytyssä keskellä ja laulut pyörii ympärillä, mutta se voi taas myöskin olla se mikä tästä tekeekin... tämän laulun. Sanoista saa selvää ja vähän taas erilainen kuin muut.
0   +1 +2
 
J. Hifish 11.05.2017
I don't dare to say anything bad of this song. Mielikuvia 60- luvusta tuo tämä minullekin. Kyllä tämä biisi olisi nähtävä livenä bändin kera mustavalkotelkkarista. Erilaisuus on hieno asia sovituksissakin. Ei tällaista osannut odottaa kenenkään osaavan tehdä nykypäivänä. 3/4 osaa uuteen kukoistukseen!
0   +1 +2
 
9
myxomatosis 15.01.2017
Hieno kertosäe ja melodia ylipäätäänsä. Oikean bändin kanssa tämä olisi kympin biisi!
0   +1 +2
 
Windywalk 03.01.2017
Kiitoksia kommenteista. Hauska miten erilaisia ajatuksia biisi voi herättää. En erityisesti itse pidä sovituksesta, mutta tuo komppi oli ainoa jonka löysin, joka menee rytmin mukaan. Se on kuitenkin ehkä liian "hilpeä" sanoituksiin nähden. Mä aina vähän innostun mitä tulee stemmoihin, tykkään että biiseissä on paljon ääniä :)
0   +1 +2
 
9
Tässä taas hienot lauluharmoniat, tuovat mieleen 60-luvun motown ja tyttöbändit (Ronettes, Supremes). Erikoinen sovitus toimii, vaikka biisi antaisi aihioita myös aivan toisenlaisiin tulkintoihin. Hauskasti tuohon Markon kommenttiin liittyen mulle ei tässä biisissä tule Jovi laisinkaan mieleen, mutta muutamassa muussa kappaleessasi kyllä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat