Forever Alive

Miira | 07.01.2017 | Ballad
4:26

Tässäpä yksi itselle tärkeä biisi, joka on myös mun ikuisuus projekti. Tähän on kulunut enemmän aikaa kuin mihinkään muuhun biisiin, vaikka se on hyvinkin yksinkertainen. Mutta aina sen kaivan uudestaan esiin, ja totean että sille pitää vielä tehdä jotain. Sanoituksen hiomista, yks soitin pois, toinen tilalle, tuuli efektit vaihtu aaltoihin... jossain vaiheessa taustaan on tullu jotain kämmejä... vääriä sointuja... jotain räpsintää... Eikä tämä ole vieläkään valmis... mutta kait sen voi viiden vuoden välein pistää esiin johonkin, ja tällä kertaa tänne... jos jollain ajatuksia, ideoita, niin kertokaa.

9.50   342 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Felix N 27.10.2018
Todella hieno tunnelma tässä. Kaunis sävellys sekä sanoitus ja rauhoittavan merellisiä mielikuvia tästä tulee. Percussiot kuulostavat hyvältä ja huilua muistuttava soitin kruunaa kokonaisuuden. Hienoa laulua, jossa aivan erityistä tunnelatausta ja kuorot kasvattavat kappaletta hienosti. Tunnelma on jopa harras. Upea kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
Tackle 22.08.2017
Jos ei juuri tämä, niin juurikin tämmöinen laulu pitäisi kuunnella kaikilla joka päivä. Ainakin mulla pulssi rauhottui vähäksi aikaa. Enkä tiedä johtuiko siitä ettei ole sanat näkösillä, mutta nyt tuo rauhallinen musiikki vei mennessään ensimmäisellä kuuntelukerrallaan ja vaikka kuuntelinkin kaikkea, niin sanomaa meni välissä ohi, MUTTA, se ei tosiaankaan ole huono asia. Juurikin päinvastoin. Parhaat biisit vaatii useamman kuuntelukerran ja tätä kuuntelee mielläänkin uudelleen, vaikka ensi kerralla kun jalka tärrää ja pitäis säntäillä taas muka jonnekkin vaikkei mihinkään ole edes menossa. Tekee gutaa... rauhottua. Kiitos.
0   +1 +2
 
J. Hifish 20.02.2017
Hieno balladi. Sovitus onnistunut. Joissain kohtia laulajan äänenväri on mykistävän hieno. Yamahan omistajana voisin sanoa, että yamahan saundit on tätä ja vaihtamalla paranee:)
0   +1 +2
 
10
myxomatosis 15.01.2017
Hieno biisi kaiken kaikkiaan. Hyvä sävellys myös, kaikkine pienine yksityiskohtineen. Sun ääntä on myös helppo kuunnella.
0   +1 +2
 
10
Nyt tiedän minkä kappaleen haluan soivan hautajaisissani. Laulu. Bassokulku. Synamatto. Kuorotausta. Huilu. Lokit. Tuuli. Kaikki niin yksinkertaista, mutta silti niin harkittua. Jos tätä tuotosta haluaa parantaa niin tarvitaan sinfoniaorkesteri ja 200-henkinen kuoro. Ja tuo kymppi on aivan liian vähän. Jätän loput sanat sanomatta ja hiljennyn tätä kuunnellen.
+2   +1 +2