Magic

5:30

7.10 uusittu versio... olipahan oppitunti. Masteroinnin harjoittelukappale no yksi. 9.10 laulut uusittu, äänimaailmaa muokattu ja viilailtu kaikenlaista. Kiitän kommenteista ja ohjeista.

8.50   354 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Felix N 02.04.2018
Upea tunnelma tässä kappaleessa. Etenkin kuulokkeilla kuulostaa tosi hyvältä. Loppupuolella mukaan liittyvä puhallinsoitin tuo sävyä ja sen jälkeen kappale onkin yhtä vokaalien ilotulitusta. Mahtavia lauluosuuksia, joissa monta ääntä laulaa samanaikaisesti eri juttuja. Melodiakin on taianomainen. Sovitus kasvaa hienosti eeppisiin tunnelmiin.
0   +1 +2
 
J. Hifish 09.10.2017
Eteenpäin valovuosi. Näillä soitinvalinnoilla ja tällä sovituksella varmasti alkaa olemaan niin hyvä kuin voi olla. Seuraavaksi kannattaa miettiä jotain rumpuohjelmaa parantamaan rumpujen tasoa. Lauluthan kulkevat hienosti. Taikaa, taikaa....
0   +1 +2
 
7
Tackle 22.08.2017
Ei ihan meikäläisen kuppi teetä, mutta helv..mmetin kiva silti kuunnella että ylipäätänsä teet tämmöistäkin, sillä, koska, että, just tämmöiset projektit yleensä, aina, joskus, opettaa sitä "jotakin" oli se sitten mitä hyvänsä, joka voi heijastua sitten muihin tekemisiin. En pidä tätä kaikista tähän asti kuulluista että se sinun "master piece", vaan, jos jotakin tämäntyylistä halusitkin tehdä ja mielestäsi onnistuit, niin sittenhän se on juuri sitä. Tunnelmanluontia, alkaa rauhallisesti ja loppua kohti rämisee... Varmasti olet saanut tästä jotakin uutta mukaan työkalupakkiin.
0   +1 +2
 
Tommy K 13.12.2016
Erilaista positiivisesti ja aika hyvä kyllä muutenkin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat