Gentle plastic rounds

4:44

uah

7.40   711 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Alkaa kivalal ritinällä. Sit toi mölähdys on kans jee. Bassosta en pidä. Liian kantti... byyuubududu. ei toimi. sit toi joku percussio tatata ei kanskaan toimi laineskaan. pilinät ja pulinat ovatnen veikeät. Perusrytmi jättää paljolti toivomisen varaa kun kyseessä kuitenkin on monoraita olevinaan.
0   +1 +2
 
Tusina Immonen 28.10.2005
Hersyvä nimi biisillä. Hellät muoviset panokset/kierrokset..(?)

Kivan kuulosta on tämä, vaikkakaan nyt flunssan jyllätessä jo pään onkaloissa, en saa oikein fiilistä tähän. Tukossa siis ollaan jo valmiiksi..

Kuvittelisin pitäväni, ja saatanpa toisen kommentin arvosanan kera viskata, jos pääsen joskus ympäri siihen.

Ei se voi olla paha, jos biisi on liikaa flunssaiselle päälle. :)
0   +1 +2
 
7
Style-0 28.10.2005
ensin tuli mieleen ihan mr.oizo, notta ristus! taas aika sairaan kuuloinen biitti, mut hyvässä mielessä...jään taas kaipaamaan jotain melodiaa, se kun oon vaan mun pakkomielle...noi c-64 syntsit toimii hyvin mutta basari vähän yks toikkoinen mun mielestä tähän biisiin...siitä miinus...
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 28.10.2005
Kiva alku kyl, basso jotenkin... ei-sopiva tällaiseen, hmm, no, alkajaisikis en pitänyt siitä, mutta näin parin minuutin sisällä se oli jo niin sulautunut yhteen muiden kilinöiden kanssa, että ihan pakostakin alkoi se päässä tuntumaan, nyt se jopa tuntuu hyvältä korvissa. Hmm, ihan kivasti paukuttaa ja kolisee kyl ja näinhän sen pitää mennäkin. Hmm, olisi ehkä jotain muutakin kaivannut... tai sitten bassolinja vain vei hermot mennessään. Jep, perusbiisihän tämä oli.
0   +1 +2