Monospirit

5:18

uus traktori.

8.00   864 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
accent 26.12.2005
Tämä oli kyllä ihan nautittavaa paukutusta, sellaista juuri mistä tykkään. Tuo toinen biisi, Poikkeuksellinen Harakka, meni nyt vähän överiksi tällä kertaa mutta tämä menee mun mikseri-listalle. Eipä mulla muuta :)
0   +1 +2
 
7
Kalaforn 24.12.2005
Jooh, tarttunut tuo kumma hullunkurinen ja ei-niin-ilkeä-kuin-yleensä saundi tähänkin, kuin tuossa Poikkeuksellisessa Harakassa, joka loppujen lopuksi olikin vain pelkkä muovipussi, hmm, astetta orgaanisemmassa mielessä. Hauskaa piipitystä, mutta ei kanna nimeään pitkälle. Vaikuttaa enemmänkin tavalliselta ja tutulta teknolta, kuin siltä monotrakiltä(hmm, kuten tuo Harakka-kipalekkin), noh, mutta en nyt osaa sanoa... voi tämä ollakin monotrakkiä, kun en siitä genrestä ihan perille ole vielä päässyt, noh... joo. :P Kolinaa, kalinaa ja kova basskick(ja snare jopa :P), antavat sen tarpeellisen ja ihanan tunteen valua pääkopassa. Mielenkiintoista saundia, päästy siitä säröstä kauas pois, josta ikävä kyllä pidin todella paljon. :( Poikkeuksellista tavaraa tämäkin, erottuu joukosta Harakan ohella. Ihan kiva veto joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
9
No mä valitsin tämän mun arvioitavakseni , koska tää on rauhallisempi eikä niin pirun dunka dunka musaa kun toi edellinen.

Konemusiikkia, mä olin kuulevinani käen äännähdyksiä ?
Kulkeekohan tämä h-mollissa?
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta