Rocksphere (Original Mix)

Fleeticer | 27.03.2009 | Trance
7:07

Tämän sain valmiiksi joskus viime syksynä, samoihin aikoihin kuin "Magellan" - biisin. Kappaleesta tuli kuitenkin niin paljon mun tyylistä poikkeava (ja myös perustrancesta poikkeava), että päätin tämän pistää ihan ilmaiseksi jakoon. Tyyli on nimen mukaisesti vähän rokkaavampi. Muhkeaa bassoa on tarjoolla ja siinä sivussa vähän koukuttavaa melodiaakin.

Kaiken kaikkiaan olen tähän hyvin tyytyväinen, vaikka tyyli poikkeaakin normaalista. Miksaus on suht hyvässä kuosissa mielestäni. Lez rock!

P.S. Nyt ei ihan heti ole tulossa uutta julkaisua. Toistaiseksi lähin julkaisupäivä on 15.5. Silloin tulee ulos "Magellan". Jaksakaa odotella!

9.38   1124 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

-Juha- 12.05.2009
Tämä tosiaan pyöri siellä demopaketissakin välillä. Alun nykivä basso tuo mieleen alex kunnarin breath in biisin... mut sehän on vaan hyvä juttu! Soundit ja kaikki kikkailut toimii kyllä kaikin puolin mallikkaasti tässä paketissa... pikkusen kuitenkin laiskasti kehittyy ja alkaa jo vähän puuduttaa tuo rakentelu. Mut ei kuitenkaan pahasti.. ehkä siitä olis minsa-puol minsaa voinu pudottaa pois. Laskeutuminen suvantoon on kuitenkin tyylikäs. Alkaa vähitellen tuttu pirtsakka melodia nousemaan sieltä. Ei kuulostaa yhtään pahalle, mut täytyy taas sanoa, että olen vieläkin enemmän melankolisten/tummien melodioiden miehiä. Kokonaisuutena kuitenkin erittäin tyylikäs ja hiottu biisi.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 06.04.2009
Ai tämä on tämä biisi :) kuulostikin niin tutulta. Tää ei sitten mennytkään demolle. Tosiaan vähän normaalista poikkeava biisi, mutta hyvähän se on välillä kokeilla uutta. Aika menevä fiilinkihän tässä on. Ei ihan niin tunteikas niinkuin yleensä, mutta silti toimivaa. Tuo nostatuksen jälkeinen osio jää jotenkin hieman latteaksi. Tuo nostatus on sen verran odotuksia antavampi, että ei ihan itseäni miellyttänyt tuo samalla melodialla jatkaminen. Rakenne ja miksaus hyvällä mallilla. Hyvä biisi kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
10
ninjakanen 30.03.2009
Täs on kyl tosi muhkee meno pääl koko ajan! :D ja tää alkoki tosi kauniisti! täydethän tääki ansaitsee :PPP
0   +1 +2
 
9
mousedj 08.04.2009
Hyvin ammattimaisen kuuloinen kokonaisuus. Kaikki elementit ovat tosi "freshin" kuuloisia ja tulevat hyvin esille. Keep it going!
- Mouse
0   +1 +2
 
10
Serzh 28.03.2009
Hei Fleeticer!
many thanks for this amazing new track with great sounds and super trance rhytm!!!
kiitos kiitos paljon :)
0   +1 +2
 
9
Papa Dallas 17.04.2009
iha sairaan hyvä biisi. basson valita oli aikalailla täydellinen. rummut tulee hyvin mukana!
0   +1 +2
 
10
W@RM 17.04.2009
Aikasta hyvän kuuloinen raita, eihän tästä mitään moitittavaa keksi(ainakaan näin pikku hiprakassa):D Menee omalle soittolistalleni

-area51-
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat