Emotion

Nectino (Vanhat) | 19.03.2008 | Trance
6:40

Kiksua, kiksua, kiksua.. :Z Laulut vaan puuttuis. :)

10.00   1058 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

starts 05.04.2008
Soundit on laatua kuten aina sinulla on. Ja melodisuuttakin löytyy näihin tranceteoksiin ihan mukavasti. Ilmava ja tukeva teos, loistotyötä.
0   +1 +2
 
10
pupux 20.03.2008
vau siistii... ei se laulajaa tartte, tää on kiva näinkin.
0   +1 +2
 
JaDubb 25.04.2008
Pääsinhän vihdoin tämänkin äärelle. Liikkeelle lähdetään humpan peruskuvioilla. Haitsu on aika pirullisenkin tiukaksi viritetty, ehkä liikaa kompuraa tai härski eq? Pilaa pianosoundin tuomaa tunnelmaa hitusen. Menoa viritellään hyvin ja etenkin em. pianomelodia on oikein kelpo. Juustosaha on ehkä liian perus, vaikkakaan en sitä kaihda monen muun lailla täydellisesti. Sen kuorrutteena jokin eksoottinen filtteri tai vastaava ratkaisu olisi saattanut toimia hyvin.

Miksauksellisesti tämä on (tuota haitsuvääryyttä) lukuunottamatta lähes täysin kunnossa oleva paketti. Basari pauhaa paksusti ja liidit soivat ilmavasti. Äänimaailma ei ole tukossa juuri missään kohtaa. Breikki on melodialtaan todella makea, mutta sekin on miksattu ehkä hieman liian kireäksi. Pieni särö ja matalampien äänien jättäminen mukaan olisivat lisänneet tunnelmaa entisestään, luulen.

Kokonaisuudessaan ehdottoman laadukas paketti, mutta pientä omaperäisyyttä peräänkuuluttaisin edelleen. Kun tekniikka alkaa olla hanskassa näinkin hyvin, oma tyylin etsiminen ja vahvempi erottuminen valtavirrasta saattaisivat tuoda paljon hyvää mukanaan.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta