La Primavera

5:20

Uutta settiä uusine kujeineen. Antakaa rakentavaa palautetta ja nauttikaa mielellään biisistä!

8.88   1353 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
TomyS 31.05.2007
Energisesti lähdetään matkaan, hienot kaiut heti alussa. Varmaan tuossa clapissa, se on hyvän kuuloinen. Oho, bassolinja on aika törkeän hieno, hyvin tehty. Iskee myös tuo taustalla menevä acid. Soittimet on hyviä ollut tähän asti. Onpa hieno padi, lähtee oikein leijumaan. Hieno melodia siinä. Kiva että on nähty vaivaa myös tuohon menokohtaa edeltävään efektiin, se toimii. Tässä tulee näköjään toinen soitinkin mukaan, siinä menee mielestäni vähän sekavan kuuloiseksi. Heh kylläpä on hienosti tehty tämä, jossa melodia aina välillä soi. Upea melodia siinäkin, varsinkin se miten se alkaa. Acidit menee myös hienosti tässä kohtaa, aivan kuin vesipisarat. Oikein vauhdilla räjähti käyntiin, nyt tähän kohtaan sopii tuo toinen soitin taustalle, kun niistä molemmista saa selvää. Melodioita on mukavasti. Jonkinlainen acid rällästely olisi voinut olla kokeilemisen arvoista. Kyllä tästä kuulee, että hyvin osaat tehdä.
0   +1 +2
 
9
FLUX 09.05.2007
Elementit kohdallaan ja sopusoinnussa keskenään.
Toimiva ja erittäin kuunneltava paketti.
Erityismaininta pehmeän napakasta bass linesta joka
vei kokonaisuutta miellyttävästi & määrätietoisesti.
0   +1 +2
 
9
starts 06.05.2007
Kommentti tästä vielä on antamatta... Komeaa meininkiä! Melodinen trance on lähinnä meikäläisen sydäntä trancen genreistä melodiensa puolesta. Ja tämä menee genreen komeasti. Hyvin vedetty biisi!
0   +1 +2
 
9
Jaycob 21.02.2007
Lähtipä hyvin liikkeelle. Hyvin toimiva rumpusetti. Basso tuntui ihan aluksi vähän lagaavalta (tarkoituksella?) mutta kyllä se nyt kun vähän matkaa on kuunnellut niin oikein kivalta. Padit ovat vähän liian yksinkertaiset melodiseen tranceen, mutta aika omaperäiset. Melodia on aluksi ainakin ihan kiva. Nyt tuli joku aika hardtrance- soundi. Ei oikein sovi tähän välttämättä, mutta kyllä kun tulee uudestaan rummut ja muut siihen päälle niin sitten tuon sopimattomuuden unohtaakin jo. Melodiaan voisi tulla nyt tässä kohtaa joitakin variaatioita, alkaa jo pikkuhiljaa tylsistyttämään. Tässä kappaleessa oli sekoitettu omaperäisyyttä ja kiksua, mikä ei välttämättä ei aina kuulosta kuulosta, ja tässäkin tapauksessa itselleni tämä jäi vähän keskikertaiseksi. Soundit kuitenkin oikein kivat, padiin lisää monimutkaisuutta, mutta muuten. Pakkohan tästä nyt sitten ainakin on kasi antaa. Annetaan 8½ :) (-> 9)
0   +1 +2
 
9
Anssi H 19.02.2007
Neculta pitkästä aikaa uutta settiä. :) Ihan perinteine startti, ei mitään ihmeellistä. Mutta toisaalta jotenkin uutta sun tyylistä, harvinaista tämmöinen hitaampi rakentelu sun kohalla. :) Eka liidi ku pärähtää käyntiin niin ei mitään ihmeellistä siinä ilmene. Aika perinteisen kuuloista oikeastaan. Bassosta tykkään kuitenkin paljolti. :P Pääliidi tulee sisään aika pikaisesti ja homma lähteekin samantien pörräämään. Liidissä on mukavaa koukkua mutta liidi tuntuu silleen hieman hajannaiselta. Hieman erillaiset nuotti asetelmat olisivat voineet olla paremmat, mutta toimii silti hyvinkin näin. Omaperäinen veto löytyy piakoin ensimmäisen kertosäkeen jälkeen, nimittäin tuosta breikistä. :) Aika hyvin lähtee homma taas kehittymään uudelleen ;D. Ehkä hieman lisää teemaa tuohon ennen toista kertosäettä niin olisi voinut tulla mielenkiintosempi. Nyt on vähän yksipuoleista tuo meno. Toisen kertosäkeen tullessa mennään ihan hyvin ja perinteisesti loppuun. :) Aika äkinnäinen lopetus mutta ei se minua häirinnyt. Miksaus yleensä ottaen ihan hyvän kuuloinen.

Eihän tässä mitään sen kummempia, kiva kuulla uutta settiä. :) Kivat melodiat.
0   +1 +2
 
8
Noison 17.02.2007
Mieletöntä menoa kerrakseen.
Tyylikäs aloistus uudelle projektille niinkin pitkän tauon jälkeen. Oltiinhan tätä come backiä odotettu jo kuukauden päivät ja sen teit kyllä totta tosiaan. Lennokasta kiksu tranceilua on aina ilo kuulla. Tämä kyllä toimii. Biisi alkaa rankalla, mutta myös melko perus ja vähän delayllä maustetulla bassolla, hateilla ja rumpurytmittelyillä. Rummut toimivat oikein hienosti ja kuvio groovaa mallikkaasti. Tunnelmallisesti biisi on hieman puutteellinen, vaikka kyllä tämä tuon parin ensimmäisen minuutin kohdalla luokin äänimaailmansa ja tunnelmansa luo ihan moitteettomasti. Puuttuu se tietty syventyvyys ja hellyys jota olen melodisissa kiksuralleissa tottunut kuulemaan. Vielä on hieman liian napakka melodia minun makuuni, vaikka lennokas ja laadukas onkin. Koukuttava ja tyylikäs on kuitenkin, siitä ei pääse mihinkään.
2:40 kohdalla tuleva pieni "suvanto" on osattu sijoittaa ja toteuttaa oikein hyvin. Siitä biisi saa uutta energiaa jaksaakseen ja puskeakseen eteen päin. Hienosti ajateltu. Biisi kaipaisi vielä hieman jotain lisä koukkuja ja jotain pientä materiaalia jotta kuullostaisi mielenkiintoisemmalta. Toimii näinkin hyvin, mutta kuullostaa vain hieman autiolta ja täyttämättömältä. Lisää matskua peliin siis vain. Biisi groovaa hyvin alusta loppuun, mutta jotenkin mitään ei jää mieleen kun on niin tyhjä ja uupunut tunnelma. Alussa biisi kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta loppua kohden se mielenkiintoisuus häviää. Mitä tapahtuu biisille loppua kohden mennessä?
Hieno aloitus biisi kuitenkin uudelle projektille. Hieman arvelluttava ja kritiikkiä herättävä, mutta silti ihan hyvin toimiva ja menevä kipale. Ensikerralla haluan kuulla vähän mielenkiintoisempaa ja hetkauttavampaa tavaraa. Tämä jätti vielä hieman kylmäksi ja oli jotenkin uuvuttava kuuntelu kokemus. Kyllä tähän on kuitenkin sen verran varmasti nähty vaivaa, että rehti 8 ropsahtaa tilille. Jatka samaan malliin. Haluan kuulla ehdottomasti lisää tätä uutta materiaalia. :)
0   +1 +2
 
10
NicklauZ 17.02.2007
On kyllä laatua prkl! :) Hyvä arpeggiobasso. Ja 2:20 kohilla vinkuva melodia on kyllä hieno. Sen jälkeen seuraakin pientä kikkailua josta lähetään taas vauhtiin. Rakenne pelaa. Tää on sellasta settiä, että pistänpä tulemaan C-levyn musakokoelmaan ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta