Stargate

Nectino (Vanhat) | 26.07.2005 | Trance
3:47

Vanha

8.86   2690 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SkyWay 23.04.2006
On kyllä hyvä. Pidän erityisesti tuosta "laiskasta" leadista. Soundit toimii hyvin eikä sen suurempia mokia mielestäni, mitä nyt nuo mainitsemasi "en keksi mitään" kohdat ;)
0   +1 +2
 
10
The Demag 19.04.2006
loistavaa
0   +1 +2
 
10
The Demag 19.04.2006
loistavaa
0   +1 +2
 
8
Putte 01.11.2005
Tuttuja Vanguard-soundeja. Ainoana erona, että sä olet saanut kaiken kys. plugarista irti. Hyvältä soundaa kaikin puolin. Sävellystyö on genreen nähden ok. Ei tästä valitettavaa löydä, mutta jos kaivamalla täytyy kaivaa, niin sanoisin sen verran että bassolinjan kompressointi tuntuu ontuvalta, ellei peräti olemattomalta. Liidisoundi jaksaa kyllä ihastuttaa.

Hiottavaa on vielä siellä täällä. Kiva peruskipale kylläkin. Kyllä tämän kerran-pari hyvillä mielin kuuntelee. :)
0   +1 +2
 
10
Hieno gate-soinnut tuossa alussa, pidin. Päämelodia oli mukavan erilainen. Äänet ovat hyviä vaikka osan tunnistaa Fruityn ääniksi... Hyvää trancea teet. Tälle on pakko antaade 10 pojoade!
0   +1 +2
 
10
Fröideiro 27.09.2005
jeppis biisi... kevyttä kevyttä ja tylsät melosdiat.... on silti vaan jostain syystä ihmeen hyvvä.
0   +1 +2
 
8
m1ze 25.09.2005
ruusut:
+ Pro-tason äänimaailma
+ Pad-breakki

risut:
- hieman tekemällä tehdyn kuuloinen
- se viimeinen silaus puuttuu
Ideana hyvä :)
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 15.09.2005
Juu... tässä lähdetään iloisesti liikkelle. Tän biisin sahaliidit (varsinki tossa alussa ja erityisesti 2:47->) kuulostaa vähä turhan kumeilta ja jotenki hieman tukkosilta. Ehkä sielt vois putsata vähä alhaalta equlla. Filtteröinti on tehty toimivasti kuitenkin. Jeps, ihan kivasti siis lähtee ja melodiat tosiaan ovat mukavan iloiset. Toi vinkuliidi sitten puolestaan kuulostaa erittäin hyvältä ja puhtaalta. Sekin vetää kivaa linjaa ja tuo hyvää fiilistä mukaan tähän biisiin. Tästä vois todeta et aika iloinen meisinki kokonaisuudessaan. Sahoihin vähän tarkkuutta ja näin miksausta selkeämmäksi. Vinkuliidistä puolestaan pätkähtää plussaa. Hyvä biisi, mutta hieman jäi uupumaan kiitettävän rajasta tällä kertaa.
0   +1 +2
 
8
NicklauZ 29.07.2005
Joo, tässä on nyt jotenkin vähän masteroinnissa jotain. On aika vaimeaa menoa, soundillisesti (master). Mutta jos nyt kuunnellaan tätä biisiä muuten niin on muuten aika asiallista trancea! :) Ihan tansittavaa, matskua. Hienoja melodioita väännelty myös tuohon muun ohelle!! :) Jahas, nyt tulee sitten nättejä pädejä, mutta ehkä hiukan liian laimeeta on. Kivoja efuja. Hmm, joo, jotain haikka kikkailuja/vääntöjä ym. sellasia rumpu kikkailuja olis voinu olla enemminkin :)

Tää biisi ei iskeny kyllä niin hyvin ku tuo summer stomp :/

8½ (vaimeus pois=9)
0   +1 +2
 
9
JaDubb 29.07.2005
Starttaa kyllä varsin tehokkaasti tämä kappale. Melodiat ja arpeggiot ovat mainioita kaikuineen. Humppalinja toimii kelvosti ja paksusti, joskin vinkuu ehkä lievänlaista kompressuuria osakseen. Peruspertin bassorutina on ehkä liian perus, mutta kyllähän tuo aina toimii.

Kokonaisuudessaan ihan jees, mutta ei timangi, koska miksaus ns. pissii pikkaisen tien sivuun. Ennen rumpuja oleva soundi on liian kaukaista, ehkä liian ohutta yläpäästä. Tietynlainen presence puuttuu. Basso/rumpulinjasta puuttuu myös sitä oikeanlaisen kompressoinnin tuomaa tiukkuutta ja botnea.

Eli vahvin puoli ovat nuo kivat melodiat ja heikoin miksaus. Pisteet on kyllä nyt vaikee antaa. Ei tarjoile mitään omaperäistä ja sellanen terävin koukkukin puuttuu. Mut kyl tää on melodisesti melko nero tekele. Sanotaan kahdeksan ja puoli eli matematiikkaoppien mukaan se pyöristyy yläkanttiin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta