Spring Time

Nectino (Vanhat) | 21.03.2005 | Light Rock
3:43

Vanha

8.38   1582 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Itse joudun vieläkin käyttämään tuota Slayer-kitaraa. En pidä sen konemaisesta äänestä itse ollenkaan, joten olen harkinnut jonkun ammattimaisen kitarasyntikan ostoa (tai warettamista :P). Jos tämän tyylistä haluat myös tehdä, kannattaisi myös harkita paremman syntikan ostamista. Muuten ihan tyylikäs sävellys, mutta äänet hiukan karmivat. 8.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 13.05.2005
Tää on koneelliseks musiikiks melko lailla loistava poprockbiisi, koska aika harvoin saadaan mitään syvyyttä tai tunnelmaa noihin tietokoneen yleensä perin heikosti simuloimiin kitarointeihin, kun taas tässä sitä on...

Vaikkei noi siis oikeilta soittimilta kuulosta, mutta tätä biisiä kuunnellessa ei niiden haluakkaan kuulostavan; eli kerrankin on rehellisesti tehty konerockkia eikä yritetty jäljitellä oikeiden soittimien saundia softalla joka ei siihen kuitenkaan pysty.

Eipä tässä, tuo saw-effekt "kitara" soittaa hyvää fiilistelymelodiaa ja "syntsa"saundista tulee mieleen Dingon Levoton Tuhkimo ja se kuuluisa discohitti Popcorn.

Tunnelmallisuudesta ja dynamiikasta rapsahtaa toi ysi niin että lässähtää :D
0   +1 +2
 
9
Hc-Otto 23.03.2005
Kappaleesta tuli jotenkin heti ensimmäiseksi mieleen alamäki/itsetuhoisuus . Mutta sen draamaattisempaa selittelyä tämä biisi tuskin kaipaa. Tasapaksua balladimaista akustisen kitaran kuljetusta eteenpäin. Mistä itse tykkäsin henk.kohtaisesti eniten oli ehdottomasti kitara johtuen varmaan siitä, että se on instrumenttini. Vaikka kitarakaava ei ollut kummoinen niin se oli kumminkin aika iskevä. Vaikka kappaleet kallistuvat enemmän dancen/trancen puolelle, suosin kitaraa ja rumpuja. Vaikka tämä onkin dancea niin kitaran ja rumpujen esiin nostaminen ei tee pahaa. Saattaa tulla mielenkiintoinenkin kombinaatio. Mutta, Keep Up The Good Work!
0   +1 +2
 
9
JaDubb 22.03.2005
Kaikinpuolin kiva kitarapoppisrämpyttely. Alun akustinen(ko?) kitara kuullostaa hivenen liian räikeälle, eli pehmeyttä ehkä voisi lisätä. Kakkoskitara soikin sitten jo kivemmin. Muutenkin tasaisen laadukasta menoa alusta loppuun saakka.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta