The Blue Pearl

4:45

Vanha

9.44   3550 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nina-- 18.04.2006
Kuulosta mielettömän hyvältä! Kyllä 10 tippuu
0   +1 +2
 
10
The Demag 18.04.2006
loistava tulkinta ja bassot. Kaikin pualin täydellistä musiikkia.
0   +1 +2
 
9
waltomar 27.02.2006
Aivan ihanaa settiä!!! <3 Tällästä trancea kuuntelee oikein mielellään. Sain taas innostusta molodisen ja perinteisemmän trancen kuunteluun pitkän psy innostuksen jälkeen. :)

En löytänyt biisistä mitään varsinaisesti huonoa kohtaa, ehkä pari nostatusta olisi voinut tehdä voimakkaammin ja biitti ei ehkä ihan tarpeeksi nappaa mukaansa, voi tosin johtua kovasta temmosta. Toisella kuuntelulla totesin että biittiä olisi voinut olla hieman enemmän, ei kuulu tarpeeksi. No mutta ei huono veto ollenkaan. :)
0   +1 +2
 
8
ArrestKulak 14.02.2006
Tämmönen humppa.

Alkaa nopeasti lämmitellen. Samaa kikkailua koko biisin läpi. Hieno(ja?) rumpufillejä löytyy välistä. 1:35 kohdalla alkava melodinen kikkailu häiritsee sotkumaisella ja vähän kesken jääneellä kaavalla, mutta tuota ei pitkään kestä. 2:05 kohdilla alkaa nätti hidas fiilistely, josta tykkäsin kovin.

Pääkertosäkeen kläppiä ois voinu hioa, ehkä vähän läski ja löysä nyt. ..Mutta kaikenlaista kivaa kikkailua tähän enimmäkseen iloiseen nalkutukseen on saatu ;) Ehkäpä olisi mahtunu mukaan muutava pehmoinen pädi hyvillä levityksillä. Kyllä tätä teetä siemaillessa kuuntelee ja kutoo sukkaa.
0   +1 +2
 
10
Lady D@rk 11.02.2006
Pakko kuunnella uudestaan ja uudestaan. Siis aivan mahtavaa. Voisin ylistää sinua maasta taivaaseen.
0   +1 +2
 
10
Lady D@rk 11.02.2006
Upee kuuloinen. Mukaansa temppaava rytmi. Voisin tanssia mukana. Mitkä fiilikset.
0   +1 +2
 
10
Nectinolta taas hyvää materiaalia.

Äänet, ovat suoraan sanottuna loistavia, ja miksaus on toteutettu hyvin, basso on korostettu kuten asiaan kuuluukin, eivätkä rummut sekoitu toisiinsa.

Sävellyksenäkin hyvä, kappaleen jaksaa kuunnella helposti alusta loppuun.

Kappaleessa ei ole mitään uutta tai ihmeellistä, vaan se on perinteisestä jumputusmusaa hyvällä toteutuksella ja sävellyksellä.

10.
0   +1 +2
 
10
NicklauZ 19.01.2006
Pirteetä kesämenoa! Kick jytkyttää mukavasti, ei oo mikään napsukick. Kivat välieffut ja rakenne muutenkii hyvi kohallaan, mutta alussa kun biisi lähtee olisin toivonu että sitä (pää-) leadia olis soitettu pidempään :P Sen alkuliidin jälkeen tuleekin ihan erilaista sävellystä ja hiukan taukoa, sitten taas mennään eri liidillä. Jotain massiivisia padeja vois tähän biisiin kyllä harkita, mut hyvä näinkin. Täs biisis oli kyllä niin paljo erilaisia sävellyksiä et olis voinu olla pidempi, mä ainakii olisin jaksanu kuunnella vaikka 6-7min version kyllästymättä :) Tän lataan koneelle :P
0   +1 +2
 
9
Jaycob 19.01.2006
Aika hyvä alku, kivasti toimii tuo, että tulee crashin päälle kick.
Melodia alun jälkeen oli aika voitonriemuinen eli hyvä.
Hyvät filtteröinnit Nectinon tapaan toimivat taas hyvin.
Tämä snare-roll on kaikissa kappaleissasi aika samantyylinen, ehkä sinne voisi tulla hieman muutosta.
Aika paljon materiaalia tungettuna yhteen kappaleeseen, vauhikasta, hidasta, surullista ja iloista, mutta kumma kyllä sait kaikki nuo sopimaan yhteen.
Ehkä tämä menee hieman eurotrancen/dancen puolelle, ainakin miten noista voitonriemuisista ja mahtavista melodioista katsoo.
Melodia soitin on taas semmoinen saw- leadi.
Loppu oli hyvin suunniteltu, ja onnistunut sellaiseksi lopuksi joka vain yhtäkkiä loppuu :)
Itse en nähnyt tässä kappaleessa paljoa personallisuutta, kyllä huomasi että nectinon tekelä tämä oli, mutta silti niin samanlainen muihin kappaleisiisi verrattuna.
Nyt aion silti antaa arvosanan tälle yksittäiselle kappaleelle, enkä ota muita teoksiasi kuvaan, joten annan ysin.
Soudnit kunnossa ja hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 18.01.2006
Juu, no eihä tää iha melodic trancee ole, vaan ennemminki aika eurohumppaa mun mielestä. Ei kuitenkaan pureuduta siiihen, vaan keskitytään itse biisiin.
Liikaa ei tuhlailla ainakaan aikaa aloituksessa, vaan painellaan suoraan menemään. Ihan mukavat melodiat tässä pörrää ja iloinen fiilis kauttaaltaan. Nuo liidit tuntuisivat jäävän hieman ja kuulostais siltä, että kirkkautta kaipailis enemmän niihin. Nyt on semmoset vähän suttuset ja köykäsen oloset. Eipä silti, noi melodiat paikkaavat paljon ja hyvin muutenkin biisi kasassa. Taustalla menevät narinat toimivat myös hyvin ja biitti on tälläiseen menoon sopivassa kuosissa. :) Mukavan piristävä biisi ja ongelmakohdat eivät juuri sisällössä ole, vaan sen puolesta tää on ihan kiitettävässä kunnossa. Miksaukseen lisää tarkkuutta yksittäisten soundien osalta ja sitten herkkyyttä sen kompuran kanssa, niin saat ilmavammaksi ja puhtaammaksi koko biisin ulkoasua. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2