The Spirit of God

rewind | 02.04.2007 | Big Beat
4:50

Kun ei kerran uusia synny, niin laitetaan sitten vanhoja jeesusteluita.

Miksaus on hiukan puolitiessään, yrittäkää kestää. Rupes vaan olemaan liian hapokasta.

9.14   1758 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Martian Law 05.07.2007
Hyvä meininki. Kivat psy-systeemit, breakbeatit yms. oldskoolit härpättimet (tärpättimet?). Mitä tästä runoilisi sen kummempaa. Rocks.
0   +1 +2
 
10
Mokooma 12.04.2007
Guten tag! Richtig lustig und vielbeschäftigt. Ich bin sehr bescheiden. Die musik entreissen zufolge. NICHT MEHR SÄUREHALTIG!! =) Viel besser!
Vielen dank die mannschaft. ;)
0   +1 +2
 
9
Jumalallista ryönää pursuaa joka tuutista ja seuraavaks syntyykin jo varmasti soulia! Tämä tosin rutisee ja poksuu yllättävänkin ponnekkaasti ja reippaasti, että jos vielä on luomiskertomuskin päässy unohtumaan niin ei oo kyllä parempaa tapaa sitä opiskella!

Kovilla völyymeillä pää räjähtää! Johtuneeko tuo miksauksesta vai jostain muusta, voidaan jättää se kuitenkin jumalan haltuun!

Eli saattais sitä itekkin joskus kirkossa vahingossa pistäytyä, jos siellä tämmösiä henkiä vaeltais, joten halleluja!

Heil Jeesus!
0   +1 +2
 
9
D-Vision 06.04.2007
Kuuntelin tuossa useammankin biisin, mutta kommentoidaan nyt tätä.

Soundit ovat mukavan rosoiset ja bassopää jytkyttelee oikein mukavasti. Muutama soundi (mukaanlukien aloituksen syna) toistuu monissa projektin biiseissä, ja toimivaa soundiahan se oikeastaan onkin. Äänimaailma on yleensä ottaen harvinaisen kuiva kärsimättä kuitenkaan varsinaisesta tyhjyydestä. Vokaalit ovat samoja vanhankuuloisia radiosampleja mitä esiintyi tuossa Obey-biisissäkin, ja ne tottavie lisäävät biisin herkullisuutta. Kertakaikkiaan sopivat kuin nyrkki pers.....silmään.

Kappaleen parhaita puolia on myös menevyys ja ei-niin-yleinen sointukulku. Vaikka pohjasävel pysyttelee turvallisesti melko lailla saman koko biisin ajan, melodiat pitävät mielenkiintoa yllä eikä puutumista pääse esiintymään. Toisaalta jokin herkullinen lead olisi voinut kruunata tämän biisin, mutta hyvin tämä näinkin maistuu.

Kaiken kaikkiaan hienoa työtä.
0   +1 +2
 
Juhgu 06.04.2007
Saisi niitä uusakin syntyä, ehdinkin jo miettiä että tuliskohan Rewindiltäkin joskus vielä jotain :P

Hyvinhän tämä uusivanhakin kyllä pörisee, vaikka miksaus onkin vähän tukossa (ei kovin häiritsevästi kuitenkaan). Soittimet tässä vähän kai jyräävät toisiaan, eli tulee paremman kuuloinen kun laittaa jokaisen omalle paikalleen hertsialueella ja/tai stereokuvassa. Esim. haitsuista ja crashista ottaisin alemmat taajuudet veks.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta