Petri Tynkynen.....

marco.n | 04.08.2009 | Suomipop
4:00

terve tässä olisi se ihana tynkynen martsarin metistä,suht tosipojautuva tarina,mutta tehty huumoriksi,kanndee kuunnella,suosittelen lämpimästi.

9.50   2589 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Asam 12.04.2014
Oivaltavat sanat, kivasti salaperäinen näkemys. Laulu on nyt vahva, eikä pelkästään hyvän miksauksen takia. Taustan synteettisyys on minusta vahvuus, se tekee tästä huomiota herättävämmän.
0   +1 +2
 
9
hyrrygames79 03.03.2010
Hieno biisi ja ironisen hauskat sanat.
Mieleeni tulee nuori Göstä ja Leavings,Tynkkysen biisissä on herkkä ja lämmin tunnelma ,hieman aran ja ujon vapisevella äänellä laulettuna joka tekee biisistä juuri mielenkiintoisen.
Tälläisellä sointukierrolla on tehty tuhansia biisejä,ja aina siihen voi säveltää jotain uutta,kuten nyt herkkää ja kaunista.
Hieman paremmalla mixauksella uskoisin löytyvän jopa radiosoittoa,tytöt ja Leavings fanit tykkää..
Palautteeksi antaisin sellaista,jos sillä on mitään merkitystä ,tälläiseen kannattaisi panostaa taustoihin enemmän,hyvin halppikselta ja konemaiselta soitanta kuullostaa,ja tietenkin laulu + taustalaulan mixaukseen kiinnittäisin huomioita myös.
Kerrassaan mainio biisi,saa hyvälle mielellä ja mikä tärkeintä elämään Petri Tynkkysen kertomaa tarinaa laulun mukana..lisää tälläistä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat