Tuhannet Tähdet(remix)

marco.n | 07.09.2009 | Suomipop
4:22

heippa kaikille,tässä vähän love poppia teille,

8.33   2519 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Black Dog 18.09.2009
Taustalla vilahtaa Coitus Int - mallinen soundi koskettimissa. Kappaleen sävelmä liikkuu perinteissävytteissä iskelmässä ja edelleen jotenkin Servo tulee mieleen. Hattua täytyy nostaa kun jaksaa ideat puurtaa kuultavaan muotoon.
Sekin on hyvä juttu, että sanoitus kulkee valtavirrasta poikkeavasti, eikä nojaudu radiosoitto lyriikkaan. Siis alku ja loppuintro ovat tosi hyvät!
0   +1 +2
 
8
kake1962 11.09.2009
:-)) No juu! Onhan tämä aika lällyä poppia Leevin ja Juicen tyyliin! Jotenkin tuo 80-luku paistaa tekemisestä läpi, mutta en pidä sitä ollenkaan huonona! Aika iloista tekemistä ja huolella tehtyä. Hyvät soundit ja soitto sujuu! Laulu ehkä on heikoin elementti, mutta sopii kuitenkin tähän eikä nyt oikeastaan niin kovin pahalta kuulosta, on niitä huonompiakin laulajia, jotka tekevät jopa elantonsa sillä.

Pääasia tässä on että tekee musiikkia ihmisille!
0   +1 +2
 
9
Fillari 10.09.2009
Kiva fiilis tässä, tausta kulkee mukavasti. Pidän tässä siitä tavanomaisesta lauluäänestä, jossa on sellaista elämänkokemuksen fiilistä. Musiikkimakuni ja erityisesti lyriikan-tajuni on valtaväestöstä poikkeava, minä pidän tästä - en tiedä onko suuri yleisö samaa mieltä?. Ollaan taidettu kuunnella göstan tuotantoa, jotenkin sekin tulee esiin lyriikkapuolelta. Hyvä piisi ilman muuta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat