chi 2.0

sanmal | 27.03.2005 | Minimalism
5:45

kleine musik

8.50   1407 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Nevermind 17.07.2007
Melko alussa oleva kimeä ääni ottaa hieman korviin, jos sattuu olemaan hyvät ja isot kajarit. Ääni ei sinänsä muuten häiritse, mutta se peittää kompin alleen aika selkeästi. Komppi muistuttaa taas hieman sydämmen lyöntejä, mutta tällä kertaa se on erilaista. Kappaleella on eri tarina kerrottavana. Äänestä tulee mieleen jotenkin vesi, en vain osaa sanoa miksi. Vettä tippuu johonkin.. syvään kuiluun tai jotain vastaavaa. Miellyttävä kappale, rauhoittaa tavallaan, saa mielikuvituksen lentämään. Pidän tästä, vaikka korvia hieman vihlookin.
0   +1 +2
 
Mr.Left 28.12.2006
hyvin "visuaalinen" teos ainakin itselle näin kankkus illan ratoksi, avaruutta ja rauhaa, yksityiskohtia ja tasoja oli näinkin vähiin saundeihin saatu, tai ehkäpä jätetty?.. suhinan ystävänä on hauska kuulla näitä pikku levähdyksiä. yhdyn tuohon resonanssi piikin ilkeyteen.. sais jotenkin kyykätä tai saturoitua enempi, nyt sitä lopussa jo melkein odotti pelolla :) efekti sekin!
0   +1 +2
 
8
Stocco 27.07.2005
Nyt iskee. Tää vaan jotenki sopii niin mainiosti rankan päivän jälkeen saunasta tulleena kuunnella.

Alku kuulosti siltä kuin äänet olisivat tulleet ulkoa. Lähdettiin todellakin hiljaisuudesta liikkeelle. Eikä missään vaiheessa kovin räväkäksi mentykään. Itseäni lopun melodisuus hieman häiritsee, kun ilman rakentajaa leijaileva kohinan kaltainen vapaasti soljuva ääni saa liian rakenteellisia piirteitä. Saundien ulina tai resonassi ei minua häirinnyt yhtään. Pikemminkin päinvastoin. Tänään ja varsinkin nyt oli kiva rauhoittua, mutta useimmiten olisin varmaan kaivannut tuon perään juurikin jotain kovaa biitiä säröllä kuten muttermark ounasteli. Biisi tuli tyhjyydestä todella ovelasti kuultavaksi, mutta ei osannut kadota yhtä taidokkaasti ja huomaamatta. Kiinnyinkö siihen sitten.
0   +1 +2
 
8
Imp 25.07.2005
todella hieno tunnelma.erittäin hyvin tuo tunnelmaa kun kuuntelee näin yöllä.mutta aika minimaalista makuuni loppujen lopuksi..odotin koko ajan että biisi alkaisi ja uusia soundeja tulisi vaivihkaa mukaan täyttäen korvat tunnelmalla.nyt jäin vähän puolitiehen tunnelma.soundit on kohdillaan mielestäni.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 17.06.2005
Biisin alku on kiitettävän hämärä, joskin korkea ulina käy hieman korvien väliin. Parin minuutin jälkeen sitä jo alkaa odottelemaan koska koneeseen alettaisiin lisämään kierroksia tai edes vaihdettaisiin hieman vaihdetta. Kappaleen utuinen maisema toimii rauhoittavasti mutta silti puolenvälin jälkeen alkava hienoinen muutos on oikein tervetullut.

Tuo hieman "hankaava" soundi on kyllä löytänyt tiensä juuri oikeaan aikaan ja paikkaan. Mutta kokonaisuus jää kyllä kieltämättä hieman yksiulotteiseksi ja tuo ainoa hieman melodisempi soundi tuntuu muuhun äänikenttään verrattaessa hivenen hyökkäävältä.

Savuissa tahikka muuten vain oikealla tavalla rentoutuneena tämä varmasti löytäisi paikkansa, juuri nyt olisi kaivannut hieman enemmän eläväisyyttä. Kaunis ja ilmeisen tunteella tehty kipale joka ei vain juuri tänään onnistunut minua kokonaan matkaansa kaappaamaan.
0   +1 +2
 
8
bze 29.03.2005
Ensimmäisenä tulee mieleen pieni tekninen yksityiskohta, resonanssia olisi voinut ruuvata pienemmälle, sattuu korviin. Mukavan kylmää ja yksityiskohtaista äänimaalailua silti tuosta fibasta huolimatta. Jää hieman taustatekstuurimaiseksi kokonaisuudeksi mutta tuotantojälki on suhteellisen laadukasta ja äänimaisemat, niinkuin jo mainitsin, yksityiskohtaisia ja kylmiä. Mukana soljuva pieni biitintapainen pulputus on myös hyvä taktinen lisä muuten niin selkeämuotoiseen äänimassaan. Loppupuolen melodisuutta olisi voinut hyödyntää muuallakin biisissä ja rakenteen kanssa varioida enemmän mutta toimiihan tämä näinkin.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 28.03.2005
Mielenkiintoinen keitos. Miellyttävä. Tavallaan hälyinen, mutta silti rauhallinen.

Soundillisesti mielenkiintoa herätti se seikka että siinä missä yleensä suoraan laitaan pannatut bassovoittoiset soundit on sellaisia mitä syystäkin vältetään, niin tässä se toimi... jopa kuulokkeilla.

En minä tähän osaa sen kummempia sanoa. Hyvin toimii.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta