selko

sanmal | 18.12.2006 | Deep Techno
5:48

Suhisevaa groovea. Pitäisi laittaa tämä vielä c-kasetille ja takaisin.

8.50   1364 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Nevermind 17.07.2007
Musiikin tempo on korvalle miellyttävä, kuuntelin muuutamaan otteeseen. Kappaleen lopetus ei ole aivan mieluinen, sillä näin pitkässä kappaleessa odotin jo jotain repäisevää, mutta kyllä se näinkin käy. Kappaleen kesto on kyllä pitkä, mutta se kuuluu vain asiaan, eikä se sillä tavalla häiritse kuuntelijaa, mahdollisesti vain päinvastoin. Näiden kolmen kappaleen jälkeen on hyvä sanoa, että lisää kuuntelen.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 12.02.2007
Aha, en ole vielä tätä kommentoinut. Osoittautuikin hyväksi asiaksi, koska tässähän on vaikka mitä yksityiskohtia jotka paljastuivat vasta kun kuuntelin kuulokkeilla ja rauhassa. Urbaania on. Korkeat taajuudet aktivoivat sisäisen hyönteiseni. Kasvotonta liikettä. C-kasetti olisi hyvä, mutta vain jos siinä ei olisi mitään merkintöjä. Sopivan ajatonta.

Äänten tarkoituksenmukaisuus, niiden hallinta, tekee tyhjäksi kaikki mielivaltaiset näkemykset huonosta tai hyvästä. En voi sanoa, että tämän pitäisi olla erilainen. Ehkä joku pyöreys yläpäässä olisi minun mieleeni, mutta sitten tämä olisi merkittävästi eri teos.

Hämärää vieläkin.
0   +1 +2
 
JamesMercy 23.01.2007
Artistinimestä tulee mieleen mikseristäkin tuttu Satumnaisuus, makoisia nimiä molemmat. Siitä heti mukava fiilis, ja aika kivasti se jatkui koko kappaleenkin yli.

Suhina on hiton hauskan kuuloista. Ei niin kovasti kolahda kuin vinyylinrahinat, mutta kovaa kumminkin. Groove on samoin vallan mukavasti kohdillaan. Rumpuosasto pitää otteessaan, eikä meno tunnu missään vaiheessa mitenkään masentavan monotoniselta. Säännöllisin väliajoin ilmestyvät kevyemmät vaiheet tukevat tuota enstisestäänkin. Tiukimmassa menossaan äänet tuntuvat kasaantuvan turhankin ärhäkkäästi päällekkäin. Tiedä sitten onko mukana turhan iso ripaus tilaa vai mitä, mutta pieni puuroutumisen tunne alkaa ainakin itseäni jossain vaiheessa hiukan puuduttamaan. Haikatkaan eivät tunnu enää iskevän niin läpi. Melodiointi koukuttelee kumminkin ihan mukavasti ja pienillä elementeillä paketti pysyy tiukasti kasassa. Itse olisin mieluusti heitellyt soppaan lyhkäisiä vokaalisamplenpätkiä tai vaikka puhallinsampleja, olisi ollut vielä enemmän jonkinlaista tarttumapintaa. En tiedä sitten, ehkeivät olisi tähän tyyliin ihan kuuluneet.

Mukavan pehmeä ja sumea tunnelma tästä tuli. Luulen jopa ottaneeni tästä jotain selkoa. Edes vähän.
0   +1 +2
 
Mr.Left 27.12.2006
me likes you signal mister. tuli mieleen yks vanha gigolo recordsin kokoelma näin flashbackina jonnekkin ysikytluvun lopun kultaiseen nuoruuteen. Ganz minimal sehr Gut genau so, miellyttävää..
0   +1 +2
 
8
accent 18.12.2006
Uijuijui... tosiaan pitäisi olla vielä c-kasettiäänityksen läpi käynyttä tämä mutta kelpaa toki näinkin. Minuutin kuuntelun jälkeen jalkani on alkanut tamppaamaan jämerästi tahtia ja pääni nyökkyä. Kahden minuutin jälkeen pään nyökytys syvenee. 2:30 jalan tamppaaminen syvenee. Hieman ennen kolmea minuuttia mukaan tuleva rankasti reverboitu helkyttely on vähän epäsopiva tähän, saundina siis ok mutta ei tässä biisissä. Sitten 4:30 palataan takaisin kivempaan, matalempaan. Lopetus vähän lussahtaa, kuin unohtuu johonkin kun pitäisi alkaa vielä kerran täydellä höngällään joksikin aikaa. Loppujen lopuksi kun ajattelen tätä niin alkupää biisistä vaikuttaa tosi hyvältä mutta loppupuoli kaipailisi jotain... jotain muuta kuin mitä se on. Loppupuoli niin sanotusti lussahtaa siis.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 18.10.2007
Ui perkele. Tässä on hiljaista voimaa. Edustaa voimalinjoja, noita aikamme näkymättömiä jättiläisiä, yhteiskuntamme vaitonaisia suojelijoita, noita jähmettyneitä titaaneja.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta