Angel Eyes

Shader Unit | 15.05.2006 | Melodic Trance
7:20

Pianomelodioilla maustettua kiksuttelua.

9.00   1309 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 20.05.2006
Alun rummut miellyttävät tehokkuudellaan, taustalla pienellä volumella soiva bassokin tuo kivan säväyksen alun tunnelmaan. Varsinainen basso ei aluksi säväyttänyt, mutta muiden soundien kanssa se vaikuttaa varsin hyvältä, kun tehoakin riittää.

Melodioissa tuotanto taas varmaa laatua eli huippuluokkaa, hyvät soundivalinnat. Leadissakin tuntuu olevan mukavasti paneroitua delayta. Piano loppujen lopuksi aika tylsä, vaikka soundi onkin laadukas ja kirkas. Kertosäkeessä tuo bassopuoli jääkin yllättäen tyhjäksi, elikkä tuo nykyinen basso ei riitä pitämään menoa yllä kertosäkeessä, harmi sinänsä koska muuten kaikki kuulosti varsin laadukkaalta.

Rakenne toimii, miksauskin vaikuttaisi kiitettävältä. Mukava biisi, jossa leadi ja rummut pääsevät hyvin oikeuksiinsa. Basso ja piano eivät jää vähemmälle huomiolle, mutta toteutuksessa ne ovat kuitenkin vasta toisella sijalla muihin elementteihin verrattuna. Hyvän tunnelman omaava biisi, mutta tällä kertaa ei kokonaisuus riittänyt kiitettävään asti. 8+
0   +1 +2
 
Aurisgale 19.05.2006
Alku miellyttää omaan korvaan. Toivottavasti pitäisi tuon minimaalisen ja rahallisen tyylin eteenpäinkin. Piano naputtaa kieltämättä hiukan. Tulee fiilis että hakataan yksisormijärjestelmällä kovasti koskettimia. Ätäkkiä alemmas tai tosiaan noita velocityjä niinkuin RHP tuolla sanoi jo. Kuitenkin pikkujuttu.

Miksaus kuulostaa hyvältä ja padimatot ovat aina sulla hyviä. 5:20 kohdilla alkaa yrittää tehdä nostoa... kuulostaa hyvältä, mutta ei se sitten ottanutkaan alleen enempää tavaraa. Tulee vähän miettivä olo, kun ei tiedä haluaako tämä olla nostattavaa vai minimaalista... olisi mukavaa, jos tämä kulkisi jotain selkeämpää polkua. Erinomaista tunnelmointia kuitenkin, vaikka hiukan tyyliltään on unohdettavaa matskua. Olisi mukava jos tästä löytyisi se jokin "juju". Tykkäsin kyllä, mutta aika vahvasti tämä on rajattu kohdeyleisölle.
0   +1 +2
 
9
RHP 15.05.2006
Hieno kipale.
en nyt ehdi kirjoittamaan pitkää kommenttia, joten pääpointit:
1) jälkityöt hoidettu ihan OK
2) Biisissä tuo piano-soundi kilkauttaa vähän turhan kovaa rikkoen tunnelmaa, eli Reasonia kun käytät näköjään, niin suosittelen säätämään velocityä hieman alemmaksi siinä ääniviivaston alla niin, että se kilkahtaa pehmeästi, myös reverbiä on hieman liikaa tullut. Jos käytit NN-XT laitetta niin säätele siinä etupaneelista mielummin ja loppu RV-7 reverbillä =)
3) Kappaleessa ei ole jotain huippukohtaa mikä kruunaisi kappaleen, jotain tuollaista kaipaisin, nyt on vielä hieman tasainen.

Muuten ihan hyvältä kuulostaa taas =)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta