Blue Mist Jungle

SpeaK | 14.08.2007 | Jungle
8:15

Hieman letkeempää junglea.

9.57   1282 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JimmyLee 11.12.2007
"WOW!, täähän on ku suoraan Madventuresista!" oli ensivaikutelma tässä biisissä. Vitun hyvää atmojunkkaa. Rummut on todella smoothit ja sopii - ei vaan kuuluu tähän tyyliin. Vähän lisää keskiääniä kyllä sais olla rummuilla, vähän diskanttipainotteiselta kuulostaa nyt. Kickkiin hieman lisää potkua ehkä..

Padit kuulostaa hyvältä myös, eivätkä käy häiritsemään, kuten joissain biiseissä. Lisäksi kaikki täytemateriaali - kitarat, bongot, yms. - pysyvät mukavan läpinäkyvinä, eikä mikään hypi silmille.

Yleiskuvaus biisistä on airy n' mellow. Hyvää chillaukseen.

Annan nyt ysin. Jos teet keskiääni-equtetun remaken, annan kympin. :)

Mutta joka tapauksessa, lisää vaan tällaista. Tätä tyyliä ei kuule ikinä liikaa, etenkään mikserissä!
0   +1 +2
 
10
e2 22.09.2007
On vähän päässy kuunneltavia biisejä kasautumaan, mutta onneksi nyt sentään viimein tuli tämäkin kuunneltua.. Aijai, jälleen kerran taattua laatua. Toimii vaan niin pirun hyvin. Mikserin parasta junkkaa. Hektistä, mutta silti rauhoittavaa musiikkia. Musiikkia, joka saa jotenkin mielen liitelemään kauas pois. Jonnekin parempaan paikkaan.
0   +1 +2
 
North Vibes 24.08.2007
Ahh, just tän tyypisestä dnb.stä dikkailen eniten. Rentoo ja melodista fiilistä.
0   +1 +2
 
Jaycob 19.08.2007
Kauniilta kuulostaa kyllä alussa. Hieno instrumentti. Rummut ovat vähän IDM tyyppiset, mutta kuitenkin oikein toimivat. Vaikka jotenkin kyllä hajottavat tämän tunnelman. Kuulostavat hienoilta, mutta eivät sovi tähän kappaleeseen. En tiedä kuuluuko tällainen jungleen, kun en sitä liiemmin kuuntele, mutta tältä itsestäni tuntui. Anyways, eteenpäin. Kivan kuuloista fiilistelyä. En tätä kyllä ihan tavallisesti jaksa kuunnella kokonaan, ilman vähän tylsistymättä, mutta jossakin muussa mielentilassa tämä voisi toimia oikein hyvin. Kuuntelen sitten kun itselläni on vähän rauhallisempi tunnelma. Tähän väliin voisi tulla vähän pidempi kohta ilman rumpuja. Rummut ovat liian hektiset. Täytyy olla todella taitava että saa tällaista aikaan FL Studiolla. En nyt anna arvosanaa, kun en kuuntele ko. genreä ;)
0   +1 +2
 
10
flakey 14.08.2007
Just tämmöstä musaa mistä mie tykkään :-) Erinomaista musiikkia esim. rankan päivän jälkeen sohvalla rauhoittumassa kaakaon ja pienen purtavan kanssa.

Mittaa kappaleella onkin oikein mukavasti, ei löydy mitään pahaa sanottavaa. Sopivaa vaihtelua rummuissa, ja varsinkin nuo filter riffit ovat aina niin mahtavia. Lisää tätä.
0   +1 +2
 
10
Da Izolator 25.11.2008
nonniin. johan löytyi sitä parhaan päädyn junkkaa. tällä tylsinä iltoina fiilistelemään ja johan mieli paranee.

Siis oikeesti, pirun hyvää!
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 13.01.2008
Erittäin nätti intro, ravistelee juuri sopivasti näin sunnuntai-aamupäivän unihiekat silmistä kohti pyhän hiimailua. Erityisesti alun harvat rumpuiskut sykähdyttävät - tulee sellainen passeli ravistelu siihen, että nyt ei oo tarkoitus kuitenkaan jäädä paikalleen chillailemaan.

Bassokuvio on mukavan uninen ja rento - tähän tulisi itselläkin pyrkiä, eikä turhan tarkasti melodiaa toistelevaan linjaan.

Kauko-itämainen lead sopii mainiosti biisiin

Rumpusoundit ovat mukavan raikkaita, ei tippaakaan liian tunkkaisia. Minun makuuni ehkä aavistuksen turhan "märkiä" ja kaikuisia iskuja, mutta tämä on puhtaasti makustelukysymys - kuten todettu, sävellyksen tematiikkaan sopii kuitenki tällainen tietynlainen puhtaus ja samplejen hienoinen "etäisyys".

Kaikesta paistaa läpi jonkinlainen musiikin teorian ja ainakin joidenkin soitininstrumenttien hallinta IRL, joten kaikki on jotenkin loogisesti paketissa oikeanlaista rakennetta ja säveltapailua myöten.

Kaunis biisi, jota voi lämpimästi suositella myös sellaisille heeboille, jotka eivät genrestä ole paljoa perillä - avaa varmasti suoraselkäisyydessä ja kaikessa chilleydessään hyvin genren monimuotoisuutta ja avaruutta.

Instant and easy appreciation without any ass licking :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta