Deserted

SpeaK | 08.02.2007 | Drum'n'Bass
6:32

Aavistuksen synkempää DnB:tä atmosphäärisillä vaikutteilla.

9.29   1900 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Da Izolator 17.02.2009
Tässä toinn kappale joka tuo joka kerta niin kovat fibat! Tummanpuhuvia häilyviä melodioita ja synkkää postapokalyptista tunnelmaa.

Jotenkin biitit tuntuu niin täydellisiltä joka kerta kun tätä kuuntelee. Kyllä se on selvä kymppi.
0   +1 +2
 
weli 19.01.2008
Joissain kohdissa reverbi puski pistävästi läpi peittäen varsinaiset rumpusaundit pieneen sauhuun (en nyt paremmin osannut kuvailla ;>). Melodiselta tasolta oikein toimiva kokonaisuus: missään vaiheessa ei kerkeä kyllästymään kun kokoajan puskee uutta kuviota kehiin, samoin rumpujen kanssa. Paha nyt sanoa mitään kritiikkiä näin hyvästä biisistä. Noi rummut tuntuis vähän särkyvän, mutta tuo varmaankin johtunee flangerista/phaserista.

Weli gievs 9 out ov 10 poängs, brava!
0   +1 +2
 
9
Todella hieno täynnä tunnelmaa... mystinen jne ... hieno biisi
0   +1 +2
 
9
thefox 03.04.2007
Pääosin ehjä esitys. Jossain vaiheessa (ehkä kappaleen ~~puolivälin paikkeilla) bassokuviot eivät vakuuttaneet, joten ne olisi voinut pitää yksinnkertaisempina. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Jaakko Salovaara 03.04.2007
Hieno meininki! Rummut pauhaa ja rytmikuviot vaihtelee pitäen biisin koko ajan mielenkiintoisena ja elävänä. Se että rummut leviää tosi stereoksi muutamassa kohdassa toimii hyvänä efektinä ja hauskana juttuna. Melodia ja riffi puolella ei mitään ihan kauhean tarttuvaa juttua ole. Ennemminkin leijumista ja soundeilla maalailua. Se vie tätä kappaletta vähän deepinpään suuntaan. Salaperäiset puheet tuo kappaleeseen kivaa tunnelmaa. Voimakas bassokuvio tai tarttuva soittoriffi vois tuoda tähän biisiin lisää tarttumapintaa, mutta biisi toimii kyllä hyvin näinkin!
0   +1 +2
 
8
[[panu]] 26.03.2007
aika jännän kuulonen
0   +1 +2
 
9
accent 13.02.2007
Tällaisen saundimaailman ollessa kyseessä toivoisi menon äityvän rankemmaksikin rytistelyksi jossain vaiheessa mutta nyt nyt ei ihan lähdetä sille tasolle. Mutta onneksi pidän yhtä paljon myös atmosfäärisemmästä ja rauhallisemmasta menosta joten loppujen lopuksi en ainakaan pettynyt biisiin. Tuotannollista laatua löytyy juuri sen verran kuin musantekohistoria ja tekijän ikä antavat olettaa, eli ihan vitusti. Genre on totaalisesti hallussa, varsin toimivia porailuja ja häröilyjä koko biisi täynnä. Pientä fiilis/tiukkuus/rytistysvajautta lukuunottamatta erittäin mainio kappale.
0   +1 +2
 
10
e2 13.02.2007
Pirun tiukasti ainakin alkaa. Atmosfäärinen kama on just sitä d'nb:tä mikä mulle parhaiten kolahtaa. Mainiosti toimivat utuiset padit ja mukavasti delayllä höystetyt tunnelmalliset voksupätkät. Ja hiton murea basso ainakin näin kuulokkeilla kuunneltuna, en tässä näin myöhää uskalla monitoreja luukuttaa.. Täytyy nyt vielä sanoa että ihat ekat parikyt sekuntii on niin toimivaa kamaa että on tässä kirjottaessa joutunu monta kertaa kuuntelee alun uusiks.

Nautinnollisen smuutisti siis etenee tohon puolen minuutin paikkeille, ei edes huomaa miten padit ja muut tunnelmalliset soundit soljuu toistensa lomassa, nice. Drumworkki toimii todellakin kivasti, ja sopivasti on IDM-vaikutteita välillä mukana ja muutenkin sopivasti vaihtelua. Damn, kyl mä sulta laadukasta kamaa odotinkin, mut yllätti silti positiivisesti. Ja koko ajan puskee jotain uutta karkkia lisää mukaan. Jumalauta tää menee nyt ihan kehumiseks, mut ei tästä oikee mitään negatiivista voi löytää. Paitsi että ehkä vähän liikaakin kaikkea tungettu yhteen biisiin, minimlistisempikin ote ois voinu toimia. Tai no äh.. paskat yritän vaan väkisin löytää jotain valittamista. Vitun hyvä tää on ja helvetin ihmeissäni olen ettei tällä projektilla oo vielä faneja! Ihan rehellisesti sanottuna parhaiten toimivaa d'nb:tä mitä oon mikseristä kuullut ja tuotannollisestikin helvetin laadukasta. Enemmän promoamista vaan kehiin ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat